Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 19 dage siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Helt ærgerligt,..kig engang på dig selv, og fortæl mig så om du selv synes du er sjov.
Som du sidder der i en hvid nederdel, og en sort top. Synes du selv ser sommerfrisk og modelagtigt ud?
I stedet for at dreje dig flere gange foran spejlet, og tælle kalorier, så kig ned af dig selv, og fortæl om du virkelig synes det er værd.
Selvfølgelig kan vi da godt blive enige om at du skal overholde din kur, og hvis du indrømmer det for dig selv, så er det da også den perfekte måde at tabe sig på.
Men for at være helt ærlig, så tænk på dine læsere. Tror du måske at de gider læse om din forfærdelige endeløse krig mod vægten på badeværelset, som grinede fanger dig om morgen, eller om din forfærdelige historie om en ynkelig ung kvinde som skal sende sin soldat i krig?
I stedet for at side og taste om alle de kedelige, og dybt uinteressante ting, så tænk tilbage og træk nogle fede episoder frem, som måske ville være sjove at læse.

Fortæl dem om den aften, hvor 4 fyre nede i restauranten lagde an på dig, og hvordan du fik en samtale, og et mindre drukorgie kørende ved hjælp af et grønt sugerør.
Fortæl dem at du tog groft pis på de 4 uge fyre, fordi du kunne se på lang afstand at de fulde, og da du servede suppen for dem, faldt du med på den dårlige joke fra dem, at der burde være et hul i spisepindene, så de kunne suge resten af suppen op.
Men i stedet for at kaste det hen som en dårlig vittighed, gik du op til baren, hentede et grønt sugerør, og kørte videre med joken, da du kom ned til bordet.
Din kreative ide gav pote hos de unge fyre, grinede, hoppede de med på ideen, og lod den køre videre resten af aftenen. Du foreslog dem sågar at de kunne bruge sugerøret til øllen, så de hurtigere kunne blive fulde, uden at skulle betale for øllet i dyre domme…
Din spøjse ide, fik du kastet tilbage i hovedet da du fik fri, du gik forbi dem, sagde farvel til dine gæster som du plejer, og lige der, et kort sekund griber han din hånd, holder den fast, kigger dig i øjnene, og spørger dig om du ønsker at komme med i byen. Ikke alene sammen med ham, nej sammen med dem alle sammen. Du står stille et øjeblik, giver ham et hurtigt klem, takker pænt nej tak, og undskylder dig med at du skal på arbejde næste dag.
Han forsøger nærmest at overtale dig, men du holder stædigt fast på dit, og gentager løbende for ham, at du bliver nødt til at gå nu.
Fyren overfor dig, strækker hånden ud på bordet, samler det grønne sugerør op, og giver det til dig. Grinede siger han at du kan tage det med på vejen hjem, suge lidt luft i det, og hvis du bliver stiv af oxygen, så må du meget gerne fortælle ham det. Du fatter pointen, snakker med, og spørger ham pænt om, de kommer ud for at besøge dig på sygehuset, hvis du falder om på vejen hjem, med et sugerør siddende fast i halsen.
Grinende fortæller fyrene dig at du ikke skal være nervøs, hvis det endelig sker, så skal de nok komme ud på sygehuset med en buket blomster, og lidt til.
Du takker dem pænt, tager sugerøret i hånden, og begiver dig ud smilende ud af restauranten.
På vejen hjem tænker du meget over det hele, vender og drejer samtalen, smiler lidt mere, men stopper op, da du opdager at du går alene i en by, fredag aften, med masser af folk omkring dig.
Du samler dine tanker for et kort sekund, putter musikken i ørene, giver dig hen til tankerne, og falder ind i din egen verden.

Da du kommer hjem, dropper du aftensmaden, smider dig på den uredte seng, og tager din bog frem. Undervejs igennem læsningen farer mange tanker igennem hovedet på dig, men i stedet for at skrive dem ned, kaster du dem bort, lægger bogen væk, slukker lyset, sukker over varmen, pakker dig ind i dynen, og bander over krampen i benet som irriterende ikke vil gå væk.
Med et træt smil falder du i søvn med dine tanker helt alene, smilende i søvne, vender du dig et par gange, kattene putter sig ind til dig, og sammen ligger I alle og ser helt uskyldige ud. Du trækker vejret tungt, smider puden ned i enden, og bemærker ikke at dynen er faldet af dig. Du vender sig om på siden, drømmer videre, og registrerer ikke uvejret som løbende og heftigt farer ind over hovedet på dig. Du mumler lidt i søvne, åbner øjnene et par gange, og helt uvidende om næste dag falder du dybt ind i drømmeverden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det grønne sugerør er publiceret 25/07-2006 16:37 af Malene Louise Timmermann (Malene louise).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.