Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Har lige fået brev fra det boligselskab jeg er skrevet op i at de jeg ligger nr. til en bolig, eller et rum vil hvis være mere præcist, men det er allerede til september, lige 2 måneder tidligere end jeg havde tænkt mig, skal jeg bruge noget af min opsparing på 4. måneders husleje? Får først su til januar.
Det her er lige præcis hvad jeg har søgt, 26 km2, til 1800 om måneden, det billigste hvis man ikke skal have et kollegieværelse, og det ligger også perfekt, og jeg skal svare allerede om to dage. må ringe der ind i morgen og høre hvad den person der ligger nummer et har sagt. Indtil da vil jeg ikke tænke på det.

Er nu blevet officielt lovlig, har ikke down loaded musik i flere år, men nu har jeg også sat penge ind på msn musik, pudser lige min glorie!!! Burde ikke være noget at være stolt af, se mor jeg kan lade være med at stjæle!!
Det er enligt ret så billigt, 80 kr for et album, (+ at der ikke er nogen der kan give dig en kæmpe bøde og konfiskere din computer og selvfølgelig at kunstnerne har en chance for at få lidt smør på brødet.)
Har lagt ud med at købe the Racentours og Juanes. Har fået et eller andet med spansk musik og film siden jeg har fået det i skolen. Får optur på hver gang jeg genkender et ord.

Skal ud og køre på vejen for første gang i morgen, lige en advarsel til alle der bor i Videbæk kommune, hold er inden døre i morgen mellem 9 og 11.
Har været i kravlegård, men har ikke prøvet at køre mere end 50 (og det var også rigeligt). ER fanme dårlig til at køre bil , kan overhovedet ikke bakke lige ud.

Er ved at få stress, skal også arrangere noget 18-års fødselsdag, selvom der er over 2 måneder til, det med at flytte, kørekort, 2. gs opgave skal jeg have tænkt over et emne til og om jeg vil skrive historie eller dansk. Alt for meget at tænke over.

Har farvet mit hår, havde ellers sværget at jeg ville beholde mit leverpostejs farvede hår resten af livet, men i morges fik jeg et flip, klippede 5 cm af og farvede det.

Ej, håber på en måde at værelset er udlejet, på den anden side kunne det også være rigtig fedt at komme afsted allerede i september... dillema

Forresten, der er da osse andet end problemer: Jeg skal ind og se TIna Diwkow i forbindelse med Århus festuge, skal ind og se Bob Geldof om fredagen og hende om lørdagen, glæder mig allerede, og skulle ikke have taget blodprøve ved lægen, da jeg skulle have lavet en attest på at jeg må køre bil (må jeg, kan bare ikke!)
Hun gorde mig ellers nervøs, da eg skulle have taget synsprøven, bad hun mig om at tage brillerne af, og så pegede hun på midterste linie, og bad mig læse den, fuck tænkte jeg, det eneste jeg kunne se var sorte skyggger, selv ved det øverste bogstav.
Så bad hun mig om tage brillerne på, og så gik det jo fint. Forstår bare ikke hvorfor hun skulle tjekke uden briller?

tror jeg vil forsøge at lave en gæsteliste til min fødselsdag. Tror jeg holder både familie og venner sammen. Har nemmelig ikke rigtigt nok venner til at leje et sommerhus eller et diskotek (har heller ikke rigtigt lyst til det). Har ikke 150 efterskole venner ogder er ikke rigtigt nogen der har fødselsdag samtiddigt med mig.
så tror måske bare eg inviterer de 10 nærmeste venner og så familien. MEn er der mon plads til det i vores hus?
Kunne også bare holde 2 fester.... endnu et dilemma, de overfalder mig for tiden!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dilemmaer er publiceret 08/08-2006 21:11 af Kamilla Bach (Herself).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.