17 år siden

Jeg har ikke retten til at komme tilbage til DK!?

Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Kufferten er pakket nu. Det er ikke til at se paa vaerelset, at jeg er flyttet ud, alting er ligesaa rodet som foer jeg tog mine ting. Min vaertssoesters ting roder overalt.

Jeg har ikke saa meget tid til at forklare en hel masse ting, saa jeg maa vel proeve at goere det kort.

Det er meget indviklet, og der er vist ikke rigtig nogle, der ved hvad der sker.

I gaar til skolens helt store footballgame, der kom Pat og snakkede med mig. Det er hende der er ansvarlig for alt hvad der har med udveksling at goere i dette omraade.

Vi snakkede frem og tilbage, jeg graed, men jeg har efterhaanden laert at snakke mens jeg graeder efter mange dages oevelse.
Hun sagde, at Boston havde ringet til mig for at give mig den foerste advarelse. Hvis du faar tre saa ryger du hjem paa stedet.

Hun sagde, at de reagerede paa en rapport lavet af Bonny, der har ansvaret for mig og min familie. Hun skulle efter sigende have lavet den udfra komunikation med min vaertsfamilie og mig! Hun har aldrig kontaktet mig om mine familie problemer. Jeg er eller var venner med hendes boern, saa jeg var tit i deres hus, og jeg troede, at jeg havde et rigtig godt forhold til hende.
Min vaertsfamilie siger ogsaa, at de aldrig har klaget over mig.
Det hele er saa maerkeligt, for hvorfor skulle Bonny ville, at jeg bliver smidt hjem?

Jeg skal flytte hen til Pat nu for at faa ro for situationen. Jeg skal slappe af og overveje, om jeg kan give det hele en ekstra chance. Det tror jeg IKKE, at jeg kan. Men i foelge Pat, saa skulle det vaere godt svaert for mig at komme hjem.

Jeg skulle aabenbart vaere indforstaaet med, at jeg kan kan komme hjem, hvis jeg har vaeret udsat for fysisk vold, seksuelt misbrug eller at en af mine foraeldre i Danmark doer.

Det er jeg overhovedet ikke indforstaaet med! Hvis mig og min mor vil have mig hjem, saa er det altsaa hende der har foraeldremyndigheden.

Jeg er oven i koebet saa heldig at EF's amerikanske hovedkvarter er lukket indtil paa tirsdag, saa indtil da sker der ikke noget..

Jeg er ufatteligt forvirret, vred og ulykkelig. Jeg vil bare hjem, det var forkert af mig at komme herovre, jeg er blevet angrebet og beskyldt for meget jeg ikke har gjort - og de saakaldte kilder foeler sig ikke udspurgt.

Jeg kunne overveje at starte paa en frisk, hvis jeg kunne komme vaek fra Bonny, hendes netvaerk, hendes boern, deres netvaerk, altsaa vaek fra St. Mary's County, men det er vist umuligt. Saa skal jeg hjem! Og er det saa ogsaa umuligt?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg har ikke retten til at komme tilbage til DK!? er publiceret 14/10-2006 16:45 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.