17 år siden

Det bliver vaere!!!!!

Bornholm2
Michala Esch...
16 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
3 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 20 dage siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 23 dage siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Jeg ved ikke, hvad der sker. Det hele er fuldkommen fucked up lige nu, jeg har faaet at vide saa meget i loebet af den sidste uge, at jeg er en dum loegnhals, at jeg naesten er begyndt at tro paa det.
Jeg skal virkelig koncentrere mig meget for at holde fast paa mig selv! Jeg foeler virkelig at jeg er forkert, hvis jeg ikke dagligt fik at vide af mine venner, Jessica specielt, og min mor, at jeg er en vidunderlig person, som faktisk klare det bedre end en gennemsnits teenager i Danmark, saa ville jeg vaere brudt fuldkommen sammen.

Skolen var ikke saerligt god, jeg var slet ikke til stede, men jeg fik snakket med de vigtigste mennesker omkring mig, og jeg fik ogsaa sagt undskyld for, at jeg er saa deprimeret, og at jeg ikke vil have at de husker mig saadan naar jeg tager hjem.

Den sidste time skulle vi sidde ude paa footballbanen og cheere (kan ikke huske et dansk ord), for skolens fodboldhold, der skal spille i aften. Den helt store kamp paa aaret. Jeg fandt Jessica og snakkede med hende. Jeg har faaet skylden for alting, jeg har faaet skylden for, at Jessica vil hjem, og hvis nogle skulle have glemt det saa er jeg en kaempe loegnhals, og jeg skal bare have skylden for alt. Jeg maa ikke laengere komme i Jessicas hus, og jeg maa vist slet ikke have kontakt med hende, men de kan ikke goere saa meget i mod, at vi ser hinanden i skolen, hun er vitterligt den eneste person jeg stoler paa.

Da jeg kom hjem fra skolen i dag, havde jeg faaet en mail fra min mor, hvor der stod at jeg skulle ringe til hende.
Hun fortalte mig, at der skal vaere et moede mellem mig og en kvinde fra EF Boston paa soendag, og at jeg er informeret om dette i foelge de oevrige EF myndigheder - dvs. EF i Boston.
Jeg spurgte min vaertsfar om de vidste, at der skal vaere et moede med en fra Boston, og han sagde nej.

Jeg snakkede med min mor, om hvor mange ting, der bliver sagt videre, som ikke burde siges videre, og hvor mange ting der IKKE bliver sagt videre, som virkeligt burde.

Jeg er ikke sikker paa hvor behageligt det moede kun blive, og jeg kan heller ikke forestille mig hvor ubehageligt det kan blive, det snakkede jeg ogsaa med min mor om. Det hele er bare noget lort for mig..
Jeg sagde til hende hvor meget Bonny og Pat, de to der skulle forestille at vejlede mig i daarlige situationer, er blevet om, hvor dum jeg er, og jeg har ALDRIG snakket personligt med Pat, saa jeg aner ikke hvor den ide kommer fra.

Jeg har altid vist at Bonny er en humoersvingende ko, men det har ikke rigtig afskraekket mig fra, at have det sjovt med, for sjov det er hun! Vi havde aftaler om at faa hendes haar lavet langt i hemmelighed, og om at hun ville tage mig og Jessica til fest i Washington DC naar vi har faaet vores flybillet hjem. Sidst vi havde sjov sammen, og jeg sov med mit hoved paa hendes skulder, fordi hun sagde at jeg kunne, var i Soendags.
Nu er jeg pludselig djaevelens trusel til dette sted.

De har sagt til Jessica, at Gud har sendt hende her, saa hun kan laere noget om respekt.
Bonny har isoleret hende i sit hus hver dag, og hun har ogsaa forbudt hende, at goere diverse ting med sine venner. Det kan godt vaere, at det gaar med deres anden udvekslingsstudent Anders fra Sverige, men han sover ogsaa 14-16 timer i doegnet! Han laver ALDRIG noget, det er da ham de skal vaere bekymrede for!
I al deres helligdom er jeg altsaa blevet til djaevelens proevelse af Jessica. ????? Er de sindssyge?!

Jeg gik graedende ind i stuen hos Ken, og proevede at forklare ham, hvordan EF i Danmark har fortalt min mor, at jeg ved, at jeg skal have et moede med EF fra Boston paa soendag. Han sagde bare at jeg skulle tage det roligt cirka 5 gange, og han tilfoejede ogsaa lige, at han godt vidste, at der skulle vaere et moede, men at det var med Pat og ikke Boston.!

'Du skal jo fortaelle mig, hvis der skal vaere et moede!' siger jeg.

'Ja ja, men det havde de ogsaa taenkt sig, han ville bare ikke blande sig, det var hans kones anlaeggende.!'

Fuck fuck fuck - hvorfor har de her mennesker udvekslingsstudenter!??

Efter den affejelse gik jeg ind for at ringe til Tania, som jeg tager til football kampen med i aften. Jeg skal derhen om 1 time, og saa skal jeg bare fyre den af og taenke paa noget andet! Hun fortalte mig, at de ogsaa henter Jessica i bilen paa vejen, det er kun godt, men jeg bliver nok noed til at gemme mig i bilen saa hendes vaertsfamilie ikke ser mig. Fuck (undskyld) det er inviklet det her!

Lige nu sidder jeg og venter paa min vaertsmor, saa jeg kan faa snakket med hende og loeftet sloeret for hvad der sker. Hun skulle have vaeret hjemme for en halv time siden, men det kom hun aldrig. Jeg tager til football kampen! Men hvis jeg graeder helt vildt, saa bliver det haardt, men jeg skal bare ud og vaek herfra!

Jeg haaber virkelig at der kommer en kvinde fra Boston til moedet paa soendag, for det er jo blandt andet Pat jeg har klaget over, saa det nytter jo ikke noget, hvis det er hende der skal have et moede.

Jeg er saa skuffet over det min vaertsfar sagde, fuck hvor goer det mig sur! Jeg tuder jo faktisk over det! Der er bare ingen kommunikationsmulighed i denne her skod famile! :(

Jeg toer ikke det moede paa soendag, men hvis jeg skal vaek, enten hjem eller flyttes langt vaek fra Pat, saa er det det jeg skal igennem. Og ja, jeg skal vaek!!

Jeg kunne snakke i telefon med min mor for evigt, men lige nu skal jeg have snakket med Tricia, og hvis jeg har tid til det foer jeg skal til footballgame, saa skal jeg ringe til og fortaelle hvad der sker.

Hvor urolig maa hun ikke lige vaere, naar hendes 17-aarige datter er alene paa den anden side af jordkloden med mindst 2 personer der tror, at hun er djaevelen!?

Jeg ved ikke engang, om jeg har mod paa at flytte og starte paa en ny. Det her var min droem, men nu er det helvede. Og nej, eftersom jeg ikke er djaevelen, saa foeler jeg mig ikke hjemme!! Hvis Boston damen kommer, saa maa jeg jo snakke alene med hende om hvorvidt jeg skal flyttes eller hjem.

Jeg haaber ogsaa, at jeg faar en flybillet i haanden meget hurtigt!

Jeg sidder i min vaertsfamilies koekken og graeder, baade min vaertsfar og soester er der, ingen af dem loefter hovedet... De gaar.
Jeg ryster saa jeg tager min dyne omkring mig, som mere er en klam vatklud, men anyways. Min vaertsfar kommer herud igen, naa ok saa oversaa han mig ikke helt, taenker jeg. Han gaar hen i en koekkenskuffe og roder, han loefter hovedet (nu kommer det?)

'Cold in here?' spoerger han grinende og gaar!!!!!!!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det bliver vaere!!!!! er publiceret 13/10-2006 23:08 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.