Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
2 måneder, 1 dag siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Det har været en træls weekend, kedelig, og har abselut ikke været i humør til at gøre noget ved det.
I dag har også været en træls dag, 2 timer dansk, engelsk og spansk... hader spansk, ikke sørligt smart når jeg selv har valgt det, og skal have det alt for mange timer om ugen.
Og ikke nok med at bare fordi jeg har valgt det skal jeg skrive en opgave i det sammen med engelsk, den største del af stoffet til engelsk skal læses på engelsk, hader engelsk, hader alle andre sprog end dansk. og jeg skulle forestille at være sproglig. Hvad tænkte jeg på da jeg valte spansk? Jo, jeg tænkte sommæn,det er da nogle virkeligt hyggelige mennesker der går her, skal godt nok have spanks, men bliver da hængende i stedet for at rykke over i samfundsfagsklassen.

Træls køretime... får aldrig nogensinde kørekort, har mest til bare at sige, så det godt, jeg tager bussen og cyklen resten af mit liv. Gider bare ikke skulle forklare alle mennesker jeg kender at jeg er holdt. Men på et eller andet tidspunkt giver min kørelærer vel op... forhåbentligt snart (gerne på onsdag) så jeg har en god undskyldning fpr at stoppe.
Og hvorfor var det så lige jeg begyndte at tage kørekort? godt spørgsmål, det har jeg også spurgt mig selv om. Fordi jeg blev overtalt af en jeg arbejder sammen med, så kunne vi tage det sammen, bortset fra at hun har været førdig i tre uger nu, lille detalje.
HADER BILer, lige så meget som spansk, tysk og engelsk.

Endnu mere der er træls. Har glemt min oplader ved mine forældre = ikke ret meget strøm til at skrive tyskaflevering på, som jeg først har skrevet idag fordi der ikke har været strøm på hele weekenden. kunne selvfølgelig bruge de sidste 25 %, men nej, de skal ikke spildes på noget så ondsvagt som tysk, spansk eller andre sprog jeg fatter keine af.
Har også glemt min tyske ordbog til computeren derhjemme, er så smart ikke at eje en parpir udgave, derfor jeg ikke kan skrive i hånden. så måtte side og slå ord op fra dansk til engelsk og engelsk til tysk på nettet.
Fandt ved samme lejlighed ud af hvor enormt dårlig jeg er til at stave på engelsk. hvis stædig ikke hedder stuffered, hvad fanden hedder det så... det er TRÆLS

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget TRÆLS er publiceret 30/10-2006 21:15 af Kamilla Bach (Herself).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.