17 år siden

Hvor dum kan man være..?

Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Så er jeg endelig færdig med tysk.. Åhh.. Befriende på en eller anden måde.. Det blev noget værre lort.. Men det er der altså ikke noget at gøre ved.. Jeg er færdig, og der bliver ikke gjort mere ved den.. Basta..
Vi har fået udsat vores kemirapport til onsdag i næste uge.. Rigtig dejligt.. Nu har vi så bare tre afleveringer til næste uge.. Men hvad pokker..

Blev mindet om fredagens begivenhed hele dagen.. Jeg kom selv i tanke om at jeg vidst nok havde ringet til Ka. hjemme hos To. inden vi tog afsted.. Altså hun var kommet med taxaen.. Første gang spurgte jeg hende om jeg kunne få mine ting i hendes skab.. Ja, Anne.. Fik vidst spurgt hende adskillige gange, for nu lige at være HELT sikker.. (Ikke at jeg rent faktisk havde rendt rundt hver dag hele ugen for at spørge om hun nu var sikker på jeg godt kunne få alle mine ting i hendes skab..)
Anden gang jeg ringer spørger jeg hende hvor hun er.. Anne jeg sidder i taxaen.. Nårh ja.. Det er rigtigt.. Og det kan jeg absolut ikke huske jeg har snakket om.. Godt nok..
Til syneladende har jeg også mødt Le. og Ka. da jeg er kommet ud fra toilettet, mens Jo. er ved at ringe hjem.. Har stået og snakket med dem.. (Eller snakket og snakket.. Jeg svarede i enstavelsesord.. Og de snakkede..) Men jeg er åbenbart kommet ligbleg ud fra toilettet og er blevet spurgt om jeg har det godt og om jeg skal til og hjem.. Har vidst bare svaret ja til alt.. Flot klaret.. Åhh.. Hvor er det træls at jeg slet ikke har været med til den fest.. Nu har jeg også set billeder derfra.. Og det ser da bare så mega sjovt ud.. Men nej nej.. Anne, hun vælger så at brække sig.. Øv..
Jeg må lære at kontrollere min alkoholindtagelse..

Fik ellers også gjort mig bemærket på banegården idag.. Sad og ventede på bussen, da jeg ser en høj fyr komme gående udenfor.. Jeg er overbevist om at det er Je.. Så jeg springer op fra bænken og løber ud for at sige hej.. Jeg kommer springende, glad og frejdig, hen imod ham og klapper ham lige en gang på skulderen.. Og siger højt: "Ohøj skipper".. Den stakkels fyr vender sig om mod mig og jeg opdager til min rædsel af det ikke er Je.. Kommer med det samme også i tanke om at Je. ikke længere hverken er lang eller sort håret.. Flot Anne..
Drengen kigger bare på mig og siger at han altså ikke hedder Je. og ikke kender mig..
Panikslagen (og højst sandsynlig også bare en smule rød i hovedet), begynder jeg en lang tale om at vi da godt kender hinanden og om han da ikke kan huske mig..
Han ryster bare på hovedet og griner lidt..
Fortabt, prøver jeg at overbevise ham om at vi altså kender hinanden..
Heldigvis kommer min bus kørende ind.. Pyyh..
Jeg klapper ham lige en gang mere på skulderen og siger at det var rart at se ham igen - på trods af at han ikke kunne huske mig..
Hvad hunde tænkte du på Anne? Du kunne ikke bare have grint og sagt "Arj, det må du hundme undskylde.. Jeg forvekslede dig altså med en anden.. Det er jeg ked af".. Og så bare have løbet din vej.. Du skulle absolut lige gøre dig selv komplet til grin.. Godt tænkt Anne, godt tænkt..
Åhh.. Ved ikke hvad jeg lavede..

Skal ud og spise og i biffen med Ka. og Jf. enten på fredag eller lørdag.. Åhh.. Hvor bliver det bare HYGGELIGT.. Glæder mig helt vild.. Holder så meget af de piger.. Perfekt humor.. Det er så fantastisk at være sammen med dem.. Ihh.. Det bliver godt..

Nå, men må også hellere få lavet de sidste lektier.. Skal også have fundet den leg.. Åhh.. Vær kreativ.. Kreativ.. Hmm.. :S

Take care...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvor dum kan man være..? er publiceret 30/10-2006 19:29 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.