Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg gør det sgu!
Jeg køber sgu den badedragt. også selvom kontoen skriger efter føde. men hvornår fanden blev jeg sådan en nærigrøv? mig der altid har gået efter det motto, at livet er for kort, hvis jeg har lyst til noget, og hvis banken tjener lidt ekstra på denne "ekstravagance", så be it. de har jo tjent så meget på mig i forvejen, og jeg vil nødig skuffe.

så jeg køber den sgu. men er alligevel blevet lidt skræmt over denne nyfundne fornuft, som synes at have overtaget mine sprælske humørsvingninger. det gider jeg sgu ikke. det er ikke sådan jeg er.
jeg skal jo også tænke på at ved købet af denne badedragt, investerer jeg i mig selv, og fy faen..hvor trænger jeg til at gøre noget godt for mig selv, og da svæmmehallen ednu ikke har fået etableret en nudistafdeling, skal jeg mase mig ned i et stykke tætsiddende folietøj, for at blive medlem.

fint nok. jeg gider bare ikke være så fornuftig- livet er her jo kun een gang. og en skide badedragt....hallo!!!
jeg tror endda det er godt at købe den, for at få mig væk fra denne nye sti jeg ikke rigtig havde opdaget jeg var bevæget mig ind på.

og så har vi simpelthen bare den mest betænksomme ven. fik for et par år side en pose kaffe med hasselnødsmag, som desværre ikke kan opdrives i Aalborg, der stadigvæk sidder med monopolet indenfor minusudvikling. jo..jeg har da købt den omtalte kaffe, og jo, der stod da hasselnød på pakken, men bønnerne har sgu aldrig været i nærheden af denne aroma, og begge gange følte jeg mig dybt forrådt!!
så jeg klagede min sang til vores ven i århus, og vupsi....uden at bede om det..kom der en pakke i dag, og hvad lå der...en pakke med hasselnødkaffe!!! han er simeplthen guld!!!

NU vil jeg ud, både for at købe badedragt, men også se om jeg kan finde en lille erkendelighedsgave, da det ikke er første gang han har sendt en lille ting til os.
han skal sgu også mærke til er jul!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget The road to a swimsuit er publiceret 08/02-2007 11:14 af Camilla Moe (moe).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.