Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
en sagtens til strid kælling. Har fået skræmt fru. Jammerdal langt væk, og tilbage sidder kællingen og hovere over slagets gang. Det er eddermame stygt, at lade det gå ud over dem som kun ønsker hende det bedste - føj for den.
Jeg prøver at bide tænderne sammen, og ikke lade andre mærke af de smerter jeg har. Men indimellem flyder bægret altså over, og jeg giver skamfuldt en undskyldning derfor. Det er lettere at fortælle hvad jeg kan, end hvad jeg ikke kan gøre, uden at blive mindet om den skide ryg. Jeg kan gå stille og rolig derud af. Ingen krumspring eller ujævnheder, så kører det bare. Men hold da op hvor er livet fuld af forhindringer ;-D
Var ved fys i sidste uge. Blev undersøgt MEGET grundig, og fandt ud af, at jeg også havde andre ømme punkter. Blev overrasket over at jeg også var øm de andre steder, men det var hun ikke. Hmm ja vi hænger jo sammen på kryds og tværs. Skal derind igen engang i næste uge, hvor de regner med at få et afbud.

Har fået talt med den indtil videre konstitueret leder, af det sted hvor André bor. Han er helt ny på stedet, og først startet d. 12/2. Som jeg forstod ham, så er der stablet en helt ny ledelse op, og stort alle ansatte er skiftet ud. Det nye personale er opsat på en struktur ændring, som åbenbart var en nødvendighed, og er gået i gang med stor iver om opgaven. Jeg kender ikke baggrunden for den beslutning, og har valgt ikke at grave mere i det. André har immervæk ikke været der så lang tid, at det er begrænset hvor meget han har været berørt af det. Jeg vil selvfølgelig være opmærksom på hvad der sker, og reagere hvis der er behov for det.
Ny personale eller ej, så har André haft sine konflikter. En dag skrev han til mig ” hvis en af dem som arbejder her, siger et ord forkert, så slår jeg ham ihjel ”. Vi skrev lidt sammen via sms, men han ville ikke fortælle hvad problemet drejede sig om, så jeg lod være med at reagere. Senere kunne jeg ikke dy mig for at skrive til ham ” skal vi snart til begravelse ” , hvorpå han ringede mig op. Jeg sagde til ham ” det kunne være rart at vide om han havde slået nogen ihjel ”. Han fortalte at en af dem som var på arbejde, havde bedt ham om at gå i bad, og det ville han altså ikke. Basta.. Det skal lige siges, at André han hans rutiner og ideer, og hvis der skal laves om på dem, så skal man gå lidt forsigtig frem. En af dem er, at hvis han har arbejdet, så går han i bad hver dag, og hvis ikke, så er det hver anden dag. Det laver man altså ikke om på fordi en fra personalet synes at man lugter lidt af sved.
En anden dag i den forgående uge, var han ved at være træt af alt den sne som havde lagt sig, og som havde bevirket, at personalet havde fået et døgn mere på arbejde. ”Ja ” sagde han ” jeg tror at jeg står op kl. 07.00 i morgen og graver en sti, så de kan komme hjem. Jeg kunne ikke lade være med at le af hans synspunkt.

Jeg har kastet min pølle ( skumgummi fidus jeg fik hos fys ) efter hunden, som derefter fornærmet forlod sin kurv og har lagt sig ind i sengen. Jeg må hellere gå ind og bede om godt vejr, så hun ikke beslaglægger min dyne.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Velkommen til er publiceret 25/02-2007 23:44 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.