Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Stress ramte mig i aftes, før festen her i huset på Lørdag, pludselig så jeg rodet mad indkøb vi dårligt har styr borde stole jeg kom med forslag Lea sagde jamen det dur ikke uenighed, satse udendørs eller indendørs vejrudsigten?? giver heller ikke et sikkert svar.

Nikolaj åå Lars der igen har fyldt traileren op med affald fra deres hule hjørne betyder traileren ikke kan bruges til transport borde stole mm før efter middag hvor den kan tømmes på losseren.

Dyngerne med lort her i huset kan ikke se en ende på dem vi må igang panik.

Radioen-forstærkeren der er røget vi når hvis ikke finde ro til købe en ny før festen. hvis vi skal ha musik må vi sikkert nøjes med børnenes 500 kroners radio.

Måske er det værste ved det Lea og jeg ikke har nået til enighed om hvordan GØR VI. Jeg tror det er deri min stessen ligger Lea der gang på gang siger ok så gør DU det bare SELV (åå det er jeg ikke så god til).

Sur og tvær gik Lea i seng, forstår hende godt jeg var ikke særlig nem være sammen med, mens jeg flyttede med dyngerne i huset forsøgte skabe orden. Vi har bare alt for mange ting *vi bare ikke kan undværre****

Rydde op er jo stort set kun flytte dyngerne med lort til et nyt sted midlertidig)) åå det kan vi så bruge resten af livet til. et skab en hylde betyder kun der bliver plads til at stable dyngerne med skrammel højere åå sek. efter bordet tømmes kommer der automatisk en ny dynge derpå som ja er samlet op hvor vi smed det midlertidig sidst)))
åå vi må igen finde lidt hyldplads rykke tingene sammen finde et smart sted hvor der lige kan klemmes en reol mere ind, hvor det kan ligge til der kommer en forbi rykker det frem fordi stedet ikke er smart.

Smid skittet ud. Den eneste rigtige måde at få flyttet en dynge skrammel sidste gang.

Tankerne falder på en dagbog Dott skrev hvordan hendes kæreste med lethed løb gennem livet med en lille taske mens hun assede kom slæbende med en campingvogn fyldt med ting hun ikke kunne undværre, Her i huset kan vi sikkert fylde et containerskib ååå det er pissebesværligt bakse rundt med sådan en gennem livet når vi bor på land.

Lea gik i seng (forstår hende godt jeg var umulig) jeg smed mig med alt tøjet ved hende sagde undskyld jeg godt kan se det er mig der bare er >før fest stresset< hun blødede ikke meget op mens jeg lå der faldt i søvn isteddet for rejse mig kaste med dyngerne.

Netop vågnet NU fuldt påklædt i sengen dørene i huset der stod på hvid gab her er koldt, dyngerne der stadig ligger her men stressen fortager sig festen bliver præcis som den skal værre.

Jeg skrev også i indbydelsen
"KOM gør dagen som i vil ha den"
Så er ansvaret for festen maden rodet borde stole jo ikke mit mere gæsterne må komme tage et medansvar for udviklingen ååå hvis de læser dette kommer de ikke))))

God dag til jer alle.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stress er publiceret 12/09-2002 06:12 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.