Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Min dumme dejlige mand bildte mig ind i søndags, at bilen var blevet blokaderamt. Han kunne dog ikke holde masken ved synet af mit ansigtsudtryk. Det viste sig at blokaden bestod i at skrællespanden havde flyttet sig ud foran bilen pga. blæsten. Puha
Der har jo været varslet strejke pga. overenskomstforhandlingerne er brudt sammen, men indtil videre er det udsat. For snart mange år siden, før jeg startede, var der en lokal konflikt. Min far mente ikke at det vedkom ham, så han fortsatte med at køre. Endte med at stille bilen efter en kraftig advarsel om uforklarlige skader hvis han fortsatte. Det var den situation jeg havde på nethinden da Claus fortalte om blokaden. Vi er ikke i DEN FAGFORENING, og hånden på hjertet, så har jeg ikke større tiltro til mine kollegaer, end jeg sagtens kan forestille mig at det kunne ske igen. Hmm

Ellers så går det rigtig godt. Kan sagtens affinde mig med at køre aften/nat, og har ingen problemer med at sove når jeg kommer hjem. Fredag i sidste uge var lidt sej, og endte med at jeg kørte tidlig hjem. Havde bla. 5 forgæves ture inden for 2 timer, hvilket gav en indre irritation, samtidig med at jeg var lidt mat i sokkeholderne, efter min tur til Kallunborg dagen før.

Jeg er begyndt at fiske efter et møde på det sted hvor André bor. Der er forskellige ting som har sat alarmklokkerne i gang. Bla. er André blevet pålagt tavshedspligt omkring stedet. Han skal selv styre sin økonomi, hvilket han ikke kan, og så er hash rygning også et problem blandt beboerne. I går fortalte han, at pædagogerne mente at han også har DAMP. Det er overhoved ikke noget som de skal diskutere med ham, eller gøre sig kloge på, da det skal vurderes af en professionel. André hyler med de ulve han færdes iblandt, og da der bor flere med DAMP på stedet, så kan det ikke udelukkes at han kopier deres adfærd.

Jeg må hellere få lagt lidt fra hånden. Begyndte i går at rengøre køkkenskabene, men blev ikke færdig. ( skal nok passe på ).

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Drillepind er publiceret 20/03-2007 11:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.