Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg synes det kniber med at få noget fra hånden - også i dag. Lige nu er jeg ret svimmel - det er medicinen, for lidt søvn og ikke ret meget mad, der gør mig dvask og utilpas. Jeg havde ellers bestemt, at jeg ville lave en masse i dag, men jeg er så doven. Men jeg har da fået købt lidt blomster at pynte med her til påske og fået plantet til i to krukker med små påskeliljer, perlehyacinter og bellis. Det ser flot ud med rød, blå og gul i samme krukke.

Det var en kold fornøjelse at være ude og plante - den kolde vind går lige gennem marv og ben. Jeg vænnede mig ellers hurtigt til det varme vejr, som det har været de sidste fire, fem dage, men det synes nu at være borte.

Om lidt kører jeg ind til byen - der skal handles lidt mad ind og jeg skal have købe fødselsdagsgave til en 60 års fødselar, hvor vi er inviteret til åbent hus. Det er Carlos chef og fætter i en og samme person, der holder fødselsdag påskelørdag. Det er svært at finde på noget til ham, for vi ønsker ikke at forære ham hverken vin eller blomster - det får han sikkert rigeligt af. Jeg har fundet ud af, hvad vi vil give ham - en utrolig smuk og mundblæst glaskaraffel.

Den sidste dæmon fra mit panikår er nu absolut og for bestandig faret bort herfra. Det holdt hårdt og der skulle mange krumspring til - men nu lykkedes det endeligt. Nu skal jeg lige over efterveerne og så kan jeg endeligt få fred og ro til at hvile i mig selv og til at skabe tryghed, harmoni og tillid i vort hjem sammen med min mand. Nu er jeg fri af dæmoner - en skøn og dejlig tanke, der får mig til at svæve. Med tiden, når efterdønningerne har lagt sig, er jeg dog overbevidst om, at jeg kan få noget positivt ud af mine handlinger og har lært et og andet.

Jeg er både glad og stolt. Grunden hertil havde jeg holdt skjult, hvis det ikke var fordi den blev bragt frem i en debattråd, men nu vil jeg godt røbe, hvad det er.
Sammen med fire andre Fyldepenvenner har jeg fået en tekst udgivet i undervisningsmateriale for 9. klassetrin. Det havde jeg på ingen måde drømt om ville ske, da jeg skrev teksten og den blev publiceret på min forfatterprofil, men sådan kan man blive så dejlig overrasket.
Det giver inspiration og lyst til at skrive meget mere, men lige nu må jeg i gang med at skrive konfirmationssange på bestillinger.

Hyggehejsa fra en næsten-falde-i-søvn Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dæmon og udgivelse er publiceret 04/04-2007 15:10 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.