17 år siden

'Skift tøj og spil mindre kostbar!'

Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Jeg forstår ikke hvordan jeg er belevet så pokkers træt og lækkersulten.

I løbet af de sidste to dage har jeg spist en kitkat, en snickers, en centerchokolade, tre mracipan påskeæg, drukket 1.5 liter sodavand, smagt nogle af Krølles chips og popcorn, og i aften skal jeg hygge og kokkerere færdigpizza på fineste maner i skolens microovn med L og Sisse.

Det kalder jeg et fucking ædeflip. Hvad er der sket med min mave? Jeg har konstant lyst til slik, men jeg er faktisk aldrig rigtig sulten. Jeg spiser ikke morgenmad mere, for jeg kan ikke klemme noget ned, og jeg spiser en del mere til frokost og aftensmad, end jeg har lyst til, for jeg er prøver at undgå at blive sulten, OG jeg spiser frugt og gulerødder til mellemåltid - men lige lidt hjælper det, jeg æder mig stadigvæk igennem uendelige mængder af slik!

Energi har jeg ikke noget af. Jeg går i seng omkring midnat, hvilket er tidligt for mig, men jeg sover gerne igen om dagen! Endda gerne i 3-4 timer!

Det er så sindssygt at være mig lige nu, jeg har ændret min rytme 180 grader, ligesom jeg heller ikke er så fantastisk social i ALLE døgnets timer mere...

Ell bliver ved med at komme og irritere mig. Det var dog utroligt med den dreng. Forleden dag kom han brasende ind på mit værelse og kylede mig ned i sengen, hvor jeg fortvivlet måtte bede ham om at stoppe, hvilket han heldigvis gjorde.
Han har ingenting at sige til mig merr. Han kommer bare ind og siger 'hva så' eller 'giv mig lige et kram', og det er bare ikke godt nok til mig.
Jeg er vant til at drengene hopper på tungen til månen og tilbage igen for mig og gør alt for at underholde mig, Ell er bare pisse hamrende irriterende.
Han for mig til at føle mig så ligegyldig, uinteressant og sexet, når han ikke længere ved hvad han skal sige til mig, fordi han kun tænker på at knalde mig igen.
Hvis han bare kunne holde sin kæft, efter vi havde været sammen, så kunne jeg måske overveje at springe på ham igen bare en enkelt nat, men han fortæller det fandme til alle.

Jeg er begyndt at låse min dør, bare så han ikke kommer brasende og overfalder mig, og jeg åbner ikke, når det banker på, med mindre folk siger hvem de er.

Jeg snakkede pjatte snak med Mic i dag. Åhr, jeg elsker den dreng! Heh! Han er bare så super sød, gad vide om jeg er lidt småforelsket som de andre siger???!!!
Nej, jeg kunne ikke score ham, for han opføre sig som en 12-årig inde i sit hovede. Eller det gør han ikke, men han er meget genert. Og jeg ved slet ikke hvordan jeg skal håndtere ham. Han er så anderledes end alle andre fyre, jeg nogensinde har været interesseret i!
De andre kan man bare ligge op til, og så kysse dem en dag, og så går det bare lige ud ad landevejen. Mic er anderledes.


Det jeg er mest bange for, er selvfølgelig, at han ikke vil have mig. Altså at hvis jeg kysser ham en dag, så glider han langsomt væk fra mig - og hvilen sensation det ville skabe!!! Mig sammen med en ny fyr! Mig sammen med ham!!!
Hele opmærksomheden omrking det ville skræmme ham væk!

Ahrg det gør mig sindssyg, men det er også så spændende og dejligt nyt, at jeg elsker det! Heh!

Jeg har købt min togbillet hjem her i weekenden, min mor virker slet ikke som om, hun gider have mig hjem. Det er ikke særlig behageligt! Jeg er faktisk lidt sur på hende, eller nej, jeg er bange for at blive såret af hende, og det kan man facade ikke klare lige nu.

Hvorfor skal min mor pludselig trække sig væk fra mig, ligesom min far har gjort? Det er fucking uretfærdigt, for jeg fortjener i hvert fald ikke at de forlader mig?
Jeg bliver jo nød til at have et hjem! Min skole kan ikke være mit hjem, for jeg føler mig ikke rigtig tryg her mere, for lærene er så provokeret af mig - selv uden at jeg gør noget for det!

Fuck, jeg blev sur i dag, da min lærer sagde, at jeg skulle skifte tøj, fordi jeg åbenbart spillede kostbar og følte mig for fin til at blive beskidt. Så står man der i en giga stor sort regnfrakke med mudder op og ned af sig selv - ligesom alle andre, og overvejer hvad fanden han snakker om?!
Jeg har ikke noget uafklaret gammel pis med ham, som han kan bære nag over, faktisk kender jeg ham stort set ikke, jeg har bare valgt et af hans fag, for at blive inspiraret, og så skal man diskrimineres med det samme. Jeg er så skuffet over ham!

Men tilbage til mine uduelige forældre...
Jeg ved godt, at jeg snart er 18 (til sommer), og jeg har fattet budskabet om, at jeg åbenbart ikke skal bryde mig om at flytte hjem igen, når jeg er færdig med højskolen, men derfor behøver de jo ikke at forlade mig?!
Er det ikke meget normalt, at man taler med sine forældre efter man er flyttet hjemmefra - jo, det tror jeg nok, at det er!

(23.00) Jeg er åbenbart gået i seng, i hvert fald har jeg låst min dør, og har besluttet mig for, at jeg ikke gider se på flere mennesker i dag, og jeg sidder ovenpå min seng - så den er næsten god nat.

Det interessante er dog, at jeg lige har stået og børstet tænder med Mic nede på badeværelset, det var helt tilfældigt, at vi var der samtidig, og dog medmindre det var skæbnen! hah! men jeg bedte ham om at drømme om mig i nat, og så sagde han, at han jo ikke kunne vælge, hvad han drømmer om, MEN at hvis han selv kunne vælge, så ville han gerne drømme om mig!

Weee! Han er bare så sød på en helt igennem reel måde, desværre gør det ham også lidt dum på en nuttet måde, men han er bare ikke den type jeg normalt er sammen med. Mine sædvanlige fyre er fulde af selvtillid. Mic er bare en ultra-dejlig østeuropæer, der ikke kan snakke dansk overhovedet! :P I like XD

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 'Skift tøj og spil mindre kostbar!' er publiceret 09/05-2007 18:56 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.