15 år siden

'Skift tøj og spil mindre kostbar!'

Gnist...
Signe Unmack...
1 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
9 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
3 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
7 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
9 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
10 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
7 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
6 måneder, 1 dag siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
7 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
6 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
6 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
5 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
5 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
10 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
10 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
7 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
Еnke
Halina Abram...
5 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
8 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
8 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
5 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
7 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
7 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
8 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
8 år siden
Pædofil
Ansu Orheim ...
7 måneder, 27 dage siden
13.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
4 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
7 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
5 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
8 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
13 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
8 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
7 år siden
Jeg forstår ikke hvordan jeg er belevet så pokkers træt og lækkersulten.

I løbet af de sidste to dage har jeg spist en kitkat, en snickers, en centerchokolade, tre mracipan påskeæg, drukket 1.5 liter sodavand, smagt nogle af Krølles chips og popcorn, og i aften skal jeg hygge og kokkerere færdigpizza på fineste maner i skolens microovn med L og Sisse.

Det kalder jeg et fucking ædeflip. Hvad er der sket med min mave? Jeg har konstant lyst til slik, men jeg er faktisk aldrig rigtig sulten. Jeg spiser ikke morgenmad mere, for jeg kan ikke klemme noget ned, og jeg spiser en del mere til frokost og aftensmad, end jeg har lyst til, for jeg er prøver at undgå at blive sulten, OG jeg spiser frugt og gulerødder til mellemåltid - men lige lidt hjælper det, jeg æder mig stadigvæk igennem uendelige mængder af slik!

Energi har jeg ikke noget af. Jeg går i seng omkring midnat, hvilket er tidligt for mig, men jeg sover gerne igen om dagen! Endda gerne i 3-4 timer!

Det er så sindssygt at være mig lige nu, jeg har ændret min rytme 180 grader, ligesom jeg heller ikke er så fantastisk social i ALLE døgnets timer mere...

Ell bliver ved med at komme og irritere mig. Det var dog utroligt med den dreng. Forleden dag kom han brasende ind på mit værelse og kylede mig ned i sengen, hvor jeg fortvivlet måtte bede ham om at stoppe, hvilket han heldigvis gjorde.
Han har ingenting at sige til mig merr. Han kommer bare ind og siger 'hva så' eller 'giv mig lige et kram', og det er bare ikke godt nok til mig.
Jeg er vant til at drengene hopper på tungen til månen og tilbage igen for mig og gør alt for at underholde mig, Ell er bare pisse hamrende irriterende.
Han for mig til at føle mig så ligegyldig, uinteressant og sexet, når han ikke længere ved hvad han skal sige til mig, fordi han kun tænker på at knalde mig igen.
Hvis han bare kunne holde sin kæft, efter vi havde været sammen, så kunne jeg måske overveje at springe på ham igen bare en enkelt nat, men han fortæller det fandme til alle.

Jeg er begyndt at låse min dør, bare så han ikke kommer brasende og overfalder mig, og jeg åbner ikke, når det banker på, med mindre folk siger hvem de er.

Jeg snakkede pjatte snak med Mic i dag. Åhr, jeg elsker den dreng! Heh! Han er bare så super sød, gad vide om jeg er lidt småforelsket som de andre siger???!!!
Nej, jeg kunne ikke score ham, for han opføre sig som en 12-årig inde i sit hovede. Eller det gør han ikke, men han er meget genert. Og jeg ved slet ikke hvordan jeg skal håndtere ham. Han er så anderledes end alle andre fyre, jeg nogensinde har været interesseret i!
De andre kan man bare ligge op til, og så kysse dem en dag, og så går det bare lige ud ad landevejen. Mic er anderledes.


Det jeg er mest bange for, er selvfølgelig, at han ikke vil have mig. Altså at hvis jeg kysser ham en dag, så glider han langsomt væk fra mig - og hvilen sensation det ville skabe!!! Mig sammen med en ny fyr! Mig sammen med ham!!!
Hele opmærksomheden omrking det ville skræmme ham væk!

Ahrg det gør mig sindssyg, men det er også så spændende og dejligt nyt, at jeg elsker det! Heh!

Jeg har købt min togbillet hjem her i weekenden, min mor virker slet ikke som om, hun gider have mig hjem. Det er ikke særlig behageligt! Jeg er faktisk lidt sur på hende, eller nej, jeg er bange for at blive såret af hende, og det kan man facade ikke klare lige nu.

Hvorfor skal min mor pludselig trække sig væk fra mig, ligesom min far har gjort? Det er fucking uretfærdigt, for jeg fortjener i hvert fald ikke at de forlader mig?
Jeg bliver jo nød til at have et hjem! Min skole kan ikke være mit hjem, for jeg føler mig ikke rigtig tryg her mere, for lærene er så provokeret af mig - selv uden at jeg gør noget for det!

Fuck, jeg blev sur i dag, da min lærer sagde, at jeg skulle skifte tøj, fordi jeg åbenbart spillede kostbar og følte mig for fin til at blive beskidt. Så står man der i en giga stor sort regnfrakke med mudder op og ned af sig selv - ligesom alle andre, og overvejer hvad fanden han snakker om?!
Jeg har ikke noget uafklaret gammel pis med ham, som han kan bære nag over, faktisk kender jeg ham stort set ikke, jeg har bare valgt et af hans fag, for at blive inspiraret, og så skal man diskrimineres med det samme. Jeg er så skuffet over ham!

Men tilbage til mine uduelige forældre...
Jeg ved godt, at jeg snart er 18 (til sommer), og jeg har fattet budskabet om, at jeg åbenbart ikke skal bryde mig om at flytte hjem igen, når jeg er færdig med højskolen, men derfor behøver de jo ikke at forlade mig?!
Er det ikke meget normalt, at man taler med sine forældre efter man er flyttet hjemmefra - jo, det tror jeg nok, at det er!

(23.00) Jeg er åbenbart gået i seng, i hvert fald har jeg låst min dør, og har besluttet mig for, at jeg ikke gider se på flere mennesker i dag, og jeg sidder ovenpå min seng - så den er næsten god nat.

Det interessante er dog, at jeg lige har stået og børstet tænder med Mic nede på badeværelset, det var helt tilfældigt, at vi var der samtidig, og dog medmindre det var skæbnen! hah! men jeg bedte ham om at drømme om mig i nat, og så sagde han, at han jo ikke kunne vælge, hvad han drømmer om, MEN at hvis han selv kunne vælge, så ville han gerne drømme om mig!

Weee! Han er bare så sød på en helt igennem reel måde, desværre gør det ham også lidt dum på en nuttet måde, men han er bare ikke den type jeg normalt er sammen med. Mine sædvanlige fyre er fulde af selvtillid. Mic er bare en ultra-dejlig østeuropæer, der ikke kan snakke dansk overhovedet! :P I like XD

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 'Skift tøj og spil mindre kostbar!' er publiceret 09/05-2007 18:56 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.