Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
200
Jette Peters...
7 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
4 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
8 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
4 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
9 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
6 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Håb er lige så hult som f...
Ansu Orheim ...
1 år, 7 måneder siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Dagen i dag
Salomon
8 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
10 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg har været halvsyg hele dagen, så det har halvt om halvt været en halv skod dag..
Og så alligevel ikke.
Jeg fik sovet til kl. 8, og jeg sov mellem 11.30 og 12, så sov jeg igen fra 16-17.30 - og nu er jeg så endt ud med at have det lidt bedre, men samtidig er jeg stadig halvsyg.
Jeg har ondt i mit hovede, og i min hals, jeg er træt i kroppen, og min hud er øm - det er super nederen, og jeg har det sådan her alt for tit - næsten en gang hver 14. dag!

Men lad mig rykke videre til dagens positive ting.
Jeg fik noget ud af min psykologi klasse endnu engang, desværre var det sidste gang, vi skulle have den dejlige vikar. Så fra nu af begynder alvoren i eksistens psykologi, hvor vi pludselig skal lære om Kierkegaard! Wow!

Foto var som altid hyggeligt. Jeg har den klasse med alle mine bedste veninder, og vi hygger os meget i det lille mørke kammer, hvor vi får lov til at fremkalde vores egne billeder.
Når man går på højskole, har man bare tid til den slags, men til hverdag er jeg super glad for at digital kameraet er opfundet.
De sort/hvid billeder vi har lavet er blevet super søde, og det er dejligt at have nogle papirsbilleder med sine veninder som motiv, og som er trykt på rigtigt papir!

Vi fik også set melodi grandprix. Jeg synes, der var overaskende mange rigtig GODE sange i år - normalt er det noget værre bras halvdelen af det, men efter de finske monstermænd vandt sidste år, kan man se, at stilen har ændret sig. Der er mange alternative grupper, og de popbands der er med afklædte piger, er meget mere MTV agtige end sådan halvtantede melodi grandprix agtige.

Desværre havde vi kun mulighed for at se indtil 22.30, så jeg har ikke set alle Danmarks konkurrenter.
Ikke for at bitche det danske bidrag, men sangen er meget sikker og flad, den er vel et hit, men den er ikke noget man vil huske i mange år, og jeg tror ikke, at vi har en chance for at vinde, for efter min mening var det sceneshowet, der kan tage æren for at sangen vandt det danske grandprix, og heeelt ærligt, så har der været rigtig mange gode shows i Findland hele aftenen!

Det minder mig om, at showet må være slut nu, så jeg kan se på nettet om Danmark er kommet med i finalen..

Fuck, hvor skod Danmark kom ikke med. Jeg ved ikke lige, om vi var blandt de 10 bedste, men jeg synes godt nok, at der er mange af de halvdårlige sange, der er kommet med i finalen. Den gider jeg i hvert fald ikke se, når Danmark ikke er med - der er ikke noget ved et melodi grand prix man ikke kan vinde!

Min fornuft siger mig, at jeg burde lægge mig til at sove nu, hvis jeg vil slippe af med min hovedpine OG være frisk i morgen tidlig, men helt ærligt så kan min fornuft rende mig lige nu.
Jeg vil hellere side og lytte lidt musik og læse lidt i min bog - men jeg har faktisk ret meget hovedpine.

Jeg gider ikke morgendagens fag - jeg skal sortere sten i bunker med en lærer der er totalt fordomsfuld overfor mig og mine veninder - han har vist sig at være en kæmpe idiot - hvilket jeg slet slet ikke troede om ham..
Slæbe sten?! Det er slemt nok i sig selv, men når læren så synes man er for tåbelig til det job og kommer med viildt provokerende kommentare hele tiden, så bliver det hele bare 10 gange værre!

Jeg vil bare hjem nu og slappe af i solen. Problemet er bare, at det ikke bliver solskin i weekenden, og at jeg ikke kommer til at nyde weekenden i fulde drag, fordi jeg ikke føler mig velkommen derhjemme i morgen - hvor har min mor dog bare været streng de sidste par dage! Fuck!

Mine venner skal i byen på et 18+ sted, hvor jeg ikke har en chance for at snyde mig ind, og der er mange andre der skal arbejde, eller som skal til lorte famile arrangementer! Ihh, nu gider jeg ikke engang at have weekend!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Halv sur er publiceret 11/05-2007 00:02 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.