17 år siden

Uge 23...

Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 10 måneder siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 10 måneder siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
"Kære dagbog"... <- sådan starter det vel oftest?

I dag har jeg de sidste timer i skolen, men det er kun et modul og vi skal se film. Filmen har jeg set tusind gange, så jeg er blevet hjemme. De har ringet fra Sv. Michelsen og bedt mig komme på arbejde før tid, så i dag skal jeg møde kl 14. Jeg møder ellers normalt kl 16. I dag gider jeg gerne arbejde, for det er sammen med Line og Bonnie, dem kan jeg rigtig godt lide!

I weekenden har jeg arbejdet fredag+lørdag og i går havde jeg Jonas på besøg. Vi så Saw I og II - 1\'eren er bedst, for den er ikke lige så langtrukken og mere spændende.. Det er nogle klamme film, men jeg elsker at man har tænkt sådan når man har lavet filmen! Det er nogle fede tanker og forestillinger.. Jeg elsker gys! Silent Hill er faktisk også en fed film, lidt kedelig i handlingen, men scenerne og tankerne bag filmen er fede!

Jeg er begyndt at få nervøsitetssmerter i maven! Jeg ryster tit i knæene og på hænderne, og får ondt i maven som hvis man er meget nervøs. Jeg ved ikke hvad det kommer af, men jeg håber det snart går over.

I morgen skal jeg sove længe! og måske være sammen med Fredreik og Mollie, men jeg ved det ikke endnu.

Onsdag skal Louise og jeg til København og shoppe, det bliver kanon hyggeligt tror jeg, det er første gang jeg skal med hende! Hun er en dejlig tøs! Jeg skal handle nyt tøj til når jeg skal op til John, og jeg skal se om jeg kan finde en billig piercing til min tunge - jeg ønsker mig en, men jeg må ikke få den... Vil bare se hvor billig den kan blive :)

På torsdag efter skriftlig dansk årsprøve skal jeg til Jylland og besøge John, jeg glæder mig! Vi skal over og besøge Claus og Mette og deres søn på fredag. De er så seje! Claus er kanon, sjov og bare herlig, og Mette liver op til hårfarven kan man vist roligt sige ;) ... Hun er sgu herlig!

John og jeg har lidt problemer. Vi skændes når vi endelig ser hinanden, og det burde jo være forkert?! Det kommer tit af at jeg bliver jaloux over et eller andet, og i stedet for at sige det, bliver jeg indelukket, sur og afvisende! .. Jeg håber det bliver bedre i weekenden.. (F) Blomst
Jeg kommer allerede hjem søndag..

Jeg vil slutte for nu, jeg skal gøre mig klar til at tage på arbejde.. 5t & 20min ... jeg gider ikke når jeg tænker over det, men det er gode penge - får nemlig 60 i timen.. Såeh..

Frk. Pedersen! :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Uge 23... er publiceret 04/06-2007 12:07 af Mich Nielsen (Milis).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.