16 år siden

16. august 2007 Syg og vi udlover en dusør

Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 15 dage siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Torsdag den 16. August 2007 Jeg er syg og vi udlover en dusør.

Det har været en meget hård uge. Jeg har i et par uger mærket der var vandingsproblemer, men jeg har bare trukket det ud. Tirsdag formiddag var jeg i Odense for at ordne forskellige ting, da jeg blev dårlig, jeg måtte sætte mig ned på fortovet, og så kom nogle mennesker og hjalp mig, gav mig vand og hentede en stol jeg kunne sidde på til min hjemkørsel kom.

Da jeg kom hjem følte jeg mig dårlig og lagde mig, jeg prøvede at stå op og lave lidt, men måtte give op og lagde mig igen. Først på aftenen ringede Else til lægevagten, jeg havde nyrebækkenbetændelse og for højt blodtryk, jeg fik besked på at jeg ikke må stresse, men det er altså svært i den situation vi står i. Så fik jeg penecelin piller og så gik jeg i seng.

Men jeg sov meget dårligt og måtte hele tide op for at hælde vand ud, samtidig med at jeg drak når jeg kom ind fordi jeg var tørstig.

Onsdag var jeg ved lægen omkring middag, for at få målt blodsukker, lavet urinprøve og målt blodtryk, og gud ske lov, havde jeg ikke fået sukkersyge også, men mit blodtryk er stadig for højt og der er ingen tvivl om at jeg har nyrebækkenbetændelse, så fortsat på penecelin.

Vi svarede et billet mrk. I avisen i går, og så har vi nu lagt ind forskellige steder på nettet at vi er desperate og udlover en dusør på 1.000 kr. til den der kan hjælpe os med at finde et andet sted og bo, pengene bliver dog først udbetalt når vi har skrevet kontrakt.

Så for lidt siden ringede ham med billet mrk. Og desværre der var ikke plads til hestene og så måtte vi kun have en hund, så nu er vi lige vidt og fik en god nedtur igen. Så i morgen er det på den igen, men jeg føler mig så træt og nedkørt, men jeg må op og kæmpe videre om ikke andet så for Olde og Elses skyld, jeg må tag mig sammen. Så om lidt tager jeg mig et godnat spil og lukker computeren, går ud med Steffi og over og lukke af hos hestene sammen med Else, og så bare ind og lave mig en kop kaffe og en ostemad og så bare ligge og slappe af og hygge med mine dyr.

Men alt er dog ikke helt sort, for i morgen komme min dejlig niece Alberte på besøg i weekenden og hun er en sød og glad pige, der nok skal få vores humør til at stige et par grader og det glæder vi os til.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 16. august 2007 Syg og vi udlover en dusør er publiceret 16/08-2007 21:32 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.