16 år siden

Hoved eller røv

I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Hvis det ikke er den ene ende som driller, så er det den anden. Ufattelig, men også lidt komisk – skal passe på med at grine da det gør ondt aht. Har ondt i den nederste del af ryggen, ved halebenet som strækker sig ud i begge ben ( altså ikke halebenet. Tænker at det er efterveer af min tur i haven den anden dag. Havde lidt gener i går hvor ind og udstigning af bilen var lidt besværlig, men regnede med at det ville fortage sig. Men ak - sandsynlighedsregning har aldrig været min stærke side ;-)
Vil ud og gå en ordentlig tur med min lille hund, så jeg kan få liv i det gamle skrog. Apropos min hund, så var hun helt ude af den da jeg kom hjem i nat. Rystede og så meget ynkelig ud. Grunden var lyn og torden i området. Claus mener at hun er som et lille barn som gerne vil have sin mors opmærksomhed, da hun reagere kraftigere når jeg er i nærheden.

Har inviteret 2 par til spisning d. 1/9. Kunne mærke at jeg var begyndt at trække mit ønske om at være social tilbage, og tænkte at jeg måtte handle. Ikke sikkert at jeg vil være helt vild oplagt da mit sind indimellem vender som vinden blæser, men ved at jeg efterfølgende vil være glad for det.
Hos det ene par er konen kusine til min lillebror, som jeg for resten var ved at køre ned i sidste weekend, da han ikke kunne styre sig selv og sin cykel i sin brandert og skævert. Og det anden par er vores gode naboer – hvor vi har meldt fra 2 gange på invitation til spisning pga. André har været hjemme, og de problemstillinger der har været. Datoen er for os ikke den mest ideelle da det er omkring udbetaling af bistand og pension, som vi tjener gode penge på. Men når der er arbejdsplaner inden for hjemmeplejen som også skal passe sammen, så må vi indrette os. Det skal jo ikke være arbejde det hele.

Nu går den ikke længere - jeg må op og gå.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hoved eller røv er publiceret 23/08-2007 11:45 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.