13 år siden

Fucking læseforståelse!

Dating.
Ruth Christe...
4 år siden
At føle sig udenfor...
Kianna Kitte...
3 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
12 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
4 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
4 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
4 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
3 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
5 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
5 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
6 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
6 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
2 år siden
AT forløb
Coleen
7 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
1 år, 6 måneder siden
Det sociale medie monster...
Kianna Kitte...
3 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
5 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
6 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
6 år siden
Vi skal igang med noget læsetræning i skolen i morgen. Det orker jeg bare ikke. Jeg vil da gerne læse hurtigere, fordi jeg godt selv kan mærke, at jeg ikke læser ligeså hurtigt nu, som jeg gjorde, da jeg lige var gået ud af folkeskolen - men med læsetræning hører jo netop træning, og jeg orker ikke mere træning.

Jeg træner allerede at lave lektier, og jeg forsøger at være foran i mine afleveringer. Jeg træner også løb, dans og styrketræning - og det tager gerne 3 timer af min dag dagligt. Så når jeg kommer hjem fra skole og træning skal jeg spise, og efter maden står den på cirka en times lektier (hvilket jo faktisk ikke er så meget), og så kunne jeg jo godt læse en time i en 'god bog', men helt ærligt så har jeg også et socialt liv, jeg skal passe, og læsning er da virkerlig en af de mest associale ting i verden.

Jeg læste virkelig meget engang, men denang var jeg heller ikke specielt social. Jeg syntes ligeså godt om, at sidde med en bog som at sidde sammen med mine venner - jeg følte ligesom ikke, at jeg gik glip af noget, hvis jeg valgte bogen fremfor vennerne.
Sådan er det bare ikke mere! Jeg føler virkelig, at jeg går glip af noget, hvis jeg sætter mig til at læse..

Så er der tider som nu, hvor jeg kunne give mig til at læse, men jeg skal også tænke på mit søvnbehov - jeg er en af de heldige, der først står op klokken 7 om morgenen, men jeg burde få 7 timers søvn i døgnet, og så skal jeg jo bare i seng kl. 24 - og jeg skal lige rydde op, pakke taske, finde tøj frem til i morgen, rense hud og make-up af, børste tænder.. det tager bare en halv time for en 18 årig pige at komme i seng!

Hehe! Jeg har da virkelig et hårdt liv! Men jeg er bare lidt småirriteret over, at man skal gøre alting flere gange. Men skal træne sin læsehastighed hver dag, og man skal også motionere, derudover kommer bad og forfængelighed (såsom neglefiling, hudpleje og rengøring).. Det hele bliver så presset, og jeg gider ikke være stresset, så jeg tager det bare stille og roligt og med et smil - men derfor kan jeg stadig ikke se, hvornår det lige er, at jeg skal føle: 'Hej! Jeg har god tid til at læse nu og sætte mig ind i stoffet!' (udover lektierne selvfølgelig)..

Jeg kan også mærke, at jeg allerede læser og skriver hurtigere, end før jeg startede i skole igen. Det hjælper jo også på min læsning og stavning, at jeg læser lektier hver dag, og at vi er så boglige over i skolen.

Næh du, glæder mig bare til vi skal have musik i morgen, det er så fandens hyggeligt, at jeg virkelig overveje at sætte det op på et højere niveau.! :P

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fucking læseforståelse! er publiceret 25/09-2007 23:46 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.