16 år siden

På ølbar med gamle mænd

Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
16 dage siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Ferien er allerede ved at være slut. Det er fandme utroligt! Jeg har det som om den burde være mindst 6 uger længere, så jeg virkelig kunne føle, at jeg havde haft en pause fra hele mit hverdagsræs - men selvfølgelig er den ikke så lang! På den anden side, har jeg det som om, det er en milliard dage siden, jeg var i skole sidst..

Jeg har svært ved at føle glæden ved at skulle tilbage fuldt ud. Jeg vil gerne se alle de dejlige venner, jeg har skabt mig i løbet af de seneste to uger, men jeg gider bare ikke tilbage på skolebænken!!

Tænk engang at gymnasiet er så frygteligt kedeligt!? Helt ærligt, så er det kun i matematik og engelsk jeg føler at undervisningen rykker, resten af tiden føler jeg virkelig, at jeg spilder min tid - og herved mit liv.

Skal jeg fortsætte med at spilde mit dyrbare liv, eller skal jeg finde på noget andet at lave?
Jeg vil jo gerne have en uddannelse, og jeg er en bolig person og alt det der, og man skulle virkelig tro at gymnasiet var skræddersyet til mig - men der sker bare ikke nok!

Alligevel står jeg jo ikke til at få 12 i alle fag. Så jeg har mulighed for at gøre det bedre, og jeg tror, det er den mulighed, jeg skal tænke på, når jeg mangler noget at brænde for.

Det ville bare være lettere, hvis man kunne få kickstartet sin motivation af selve undervisningen, i stedet for man skal lede dybt efter den!

__________________________________

Jeg har brugt meget af min tid sammen med min mor. Vi har ikke et normalt mor-datter forhold, vi er meget mere som veninder, selvfølgelig med en betydelig aldersforskel.

Jeg får mine sociale behov mere end tilfredsstillet til hverdag, så jeg skriger egentligt ikke efter selvskab i mine ferier og weekender.
Derfor ser jeg ikke mine venner 'hjemmefra' nok. Desværre er der også en del af mine venner, der har været udenlands her i ferien, eller som slet ikke har haft ferie, så jeg er ikke blevet 'presset' til at se så mange.
Jeg vil jo gerne se dem, men jeg gider jo ikke spilde min tid på det. Jeg har ikke et behov for at se folk..

Jeg var i København med min kusine forleden dag. Vi er jævnaldrene, men vi har aldrig rigtig lavet så mange ting sammen. Vi spiste sammen på Jensens Bøfhus, og vi shoppede lidt og var i biografen - det var ret hyggeligt!

I går så jeg Sisse. Jeg elsker den tøs, men fuck hvor jeg hader hendes kæreste. Han er okay, men hvorfor have en kæreste der kun er okay, når man kan gøre noget for at finde en der er perfekt!!

Vi så hendes svoger spille en koncert i sådan en konkurrence, hvor han lige vandt semifinalen. Deres band er også meget godt, men det er meget mere hård rock, end Sisse og mig normalt høre.

Efter koncerten blev vi inviteret med på en ølbar af bandet. Vi var klart de absolut yngste i baren med vores 18 år, alle andre var nok omkring de 30, ligesom dem i bandet. Det var skideskægt at komme ud i byen på en helt anden måde end man plejer. Normalt tager vi jo bare på diskotek og ryster røv på et fyldt dansegulv med svedende teenagere, men i går var det hele bare anderledes!
Når mændene er 30+ er det fucking lige meget, hvor grimme de er, man snakker bare med dem :D Vi fik også en masse udenlandske 'skodøl' foræret af de mænd vi snakkede med. De syntes jo det var cool, at få lov til snakke med nogle friske ungmøer, og så har de bare flere penge end os til den slags.

Det vil sige, jeg har faktisk mange penge, nu hvor jeg er begyndt at få SU, men fuck mit forbrug er bare skudt i været de sidste par måneder! Jeg bruger penge hver eneste dag på reelt ligegyldige ting - men en cola eller en cafe latte virker bare blødgørende på livet, så det ender jeg altid med at købe..

Vi festede på ølbaren indtil kl 4.30, hvor stedet lukkede, det var skønt! :P

Alt i alt har det været en herlig ferie, dog med en enkelt undtagelse, som jeg skriver om senere..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På ølbar med gamle mænd er publiceret 20/10-2007 17:46 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.