16 år siden

Motion mod depressiv vinter!

Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg fik ikke lavet en skid i går, bortset fra at rydde lidt op så man kan se gulvet, og læst de der noveller, som er ubrugelige til opgaven! Så det må være i dag at colaopgaven skal laves!

Jeg var i rigtig dårligt humør i går - stressede helt vildt, selv om det nok ikke er nødvendigt efter at jeg har fået udsat den ene opgave..
Da D kom hjem snakkede vi lidt, og jeg fortalte hvor stresset jeg var og begyndte at tude. D var sød som altid, og mente at det er fordi jeg har droppet svømningen - Det er det der med, at når man er fysisk aktiv, kommer der nogle stoffer til hjernen der gør en gladere, og på den måde kan man undgå at blive deprimeret om vinteren. Jeg har godt nok slækket lidt på svømningen, og er ikke kommet afsted to gange hver uge.. D sagde at skatten havde haft så mange humørsvingninger, at hun til sidst var taget til lægen, som havde beordret hende til at dyrke motion. God læge! Så det er bare om at komme i gang igen for mig også!

Ellers brugte vi et par timer på at tjekke hvor svært det er at komme til at få opholdstilladelse på New Zealand.. Hvis D får et jobtilbud bliver det umiddelbart ret nemt, men dette ligger jo lige et par år ud i fremtiden. Det føles ret underligt at tjekke sådan nogle ting nu, men ok, det er meget godt at have nogle fremtidsplaner, og så kan man jo altid se hvad der sker! Det er også meget godt for mig at tænke over, at vi nok ikke skal blive hængende i Danmark for evigt mht. min uddannelse! Jeg er nemlig ved at overveje om jeg skal tage en master med. I så fald ville det være åndsvagt at tage den i dansk! Hvad pokker kan jeg bruge det til på den anden side af jorden? Selvfølgelig er det godt for mig, jeg kan bruge det i forbindelse med mange ting, og jeg har ikke fortrudt et sekund at jeg valgte at læse det, men det er et MEGET smalt studie!

Nå, jeg nåede faktisk at få lavet en kage, så den spiste vi og jeg så fjernsyn en halv times tid - et interview med Jørgen Leth - ret spændende - intil D slukkede fordi han ville sove, og jeg gad ikke sætte mig ud i køkkenet for at se fjernsyn.

I dag har jeg så sovet til kl 12! Totalt åndsvag ting at gøre! D smuttede lidt over 9, og jeg lå bare og hyggesov/drømte. Jeg skal virkelig passe på at dagen ikke bare smuldrer, og jeg ingenting får lavet!

Så.. videre :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Motion mod depressiv vinter! er publiceret 21/11-2007 12:54 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.