21 år siden

Mor er heldigvis ikke alvorlig syg...

Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 14 dage siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Køre dagbog!!!

Ja lidt sent i dag jeg skriver til dig, men lige for tiden er der ikke rigtig noget for mig der hedder tid .. Jeg kan ikke finde ud af det med at lave ting som almindelige mennesker gør.. jeg har lavet om på nat og dag.. Om dagen sover jeg for det meste.. Om natten sidder jeg her og surfer rundt omkring på nettet.. Jeg snakker ikke rigtig med nogen, er bare mig selv.. Drømmer mig rigtig langt væk ud i den verden hvor jeg længes hen....

Jeg snakkede med mor i formiddags, hun fortalte mig at hun havde fået svar på den knude som sad på halsen.. Hun skrev at de kaldte de Struma.. Det er noget med skjoldsbrugskirtlen og at det kunne fjernes med en operation, jeg skrev selvfølgelig og spurgte om det var farligt, det skrev hun at det var det ikke, problemet var bare nu at hun ikke vidste hvor lang tid hun skulle vente på det!!!

Jeg kunne slappe lidt mere af, da jeg fik afvide at det var godartet.. Søs havde jo godt nok sagt jeg skulle tage og tænke mindre på det men det er lidt svært når det er ens mor som lige pludselig kommer ud for sådan noget...

Med mig selv.. Ja der går det vel.. Eller gør det.. Ja jeg kan ikke finde ud af det..

Jeg har gjort nogen ting i livet som jeg fortryder enormt meget og jeg kan ikke lade vær med tænke på det, min søster har sagt at jeg skal glemme det, det er fotid og jeg må tænke på fremtiden.. Ja ja men jeg kan ikke glemme det.. Det er svært, der er ikke mange jeg kan snakke med om det.. Jeg flover mig over de ting og ville ønske at jeg kunne spole tiden tilbage, sidde hvor jeg er nu og bare og bare ikke havde gjort de ting som jeg har gjort men det kan jeg ikke.. Jeg sidder her med tankerne om at jeg har ikke lige har været guds sødeste barn.. Ja det er det eneste jeg har tilbage... Ja også at jeg har mistet en masse venner pga af det.. Jeg kan huske jeg engang prøvede at snakke med mor om det, men hun hørte aldrig efter.. Hun havde altid så tralvt, havde aldrig de 5 minutter jeg havde brug for.. Jeg tror at hvis mor havde lyttet og hjulpet, ja så havde jeg måske haft det bedre end jeg har det nu.. Ja kære dagbog jeg ved da godt at jeg det jeg har lavet det ikke lige er det slemmeste jeg har lavet men det er slemt nok for mig... Tænk sig bare fordi man lod sig slippe med af sine såkaldte veninder ja så ente det med at man fik polititilhold på en pige... Røg ind og sidde i 6 timer for at sove rusen ud... Ja det burde slet ikke være mig, det burde ske for alle andre end mig.. Jeg ved godt det er næsten 10 år siden men jeg kan ikke lade vær med at tænke på at jeg har været sådan.. Jeg prøver seriøst at glemme det, men det er skide svært..

Forleden weekend, til en fest, der snakkede jeg med Jan om det, han forstod og fortalte også hvad han havde bedrevet tiden med da han var på den alder.. Jan lyttede til mig, ja jeg har fundet en kanon ven i ham, jeg stoler på ham og vi kan snakke om alt.. Hvorfor har jeg ikke mødt sådan en ven noget før..???

Lige nu er jeg fyldt med tanker og mine finger kan ikke følge med når jeg gerne vil skrive en masse, men jeg prøver da..

Jeg fortalte forresten søs at jeg havde været en smule jaloux over det med Bedstefar og mor.. Hun forstod det godt og fortalte mig at hun ville havde det lige nøjagtig på samme måde, men at jeg ikke skulle tænke på det, for søs elsker mig lige meget hvad.. Ja hun elsker mig og jeg elsker hende, hun vil altid være der for mig det ved jeg godt, jeg vil også altid være der for hende..

Forresten Den ene af mine katte skal snart føde, jeg føler lidt at der er gået de 6 uger som der skal gå før de føder, men hun er heller ikke særlig tyk.. Men jeg håber snart hun føder, jeg er så spændt på det..

jeg må hellere se og komme i seng, eller ihverfald der ind af for jeg har ikke godt af at sidde her altid.. Jeg tror jeg bruger omkring 10 timer omdagen herinde.. Der er noget møg, jeg kommer da selvfølgelig ud, men ikke nok.. Jeg burde gå nogen længere turer, men det er jo lidt trist at gå alene... Så turerne bliver ikke så lange *S*

sov godt allesammen, jeg skal nok se skrive noget mere herinde, jeg får det jo lidt bedre når jeg kommer af med tingene.. og dig kære dagbog jeg ved jo at du tager imod med kys hånd..

Knus XXX

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mor er heldigvis ikke alvorlig syg... er publiceret 05/11-2002 01:42 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.