16 år siden

Så kan det også bare være ligeme

Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Jeg skal ikke til Herning alligevel. Han skal ikke herned. Og så kan det også være ligemeget. Når begrundelsen for at aflyse var at togene ikke passer og at han havde en aftale med en fra skolen, så kan det være ligemeget. Togene passer, og han har oveni købet to muligheder. Kunne tage direkte til min by eller tage et andet sted hen, hvor jeg ville hente ham. Et af togene passer. Aftalen er hvad det er. Er bare skuffet over at han ikke siger det som det er i stedet for. Jeg var nødt til at se ham idag for at se om det var ren indbildning fra min side eller om der var en mulighed. Der var ikke nogen mulighed.
Han er stadig lige så kær, dejlig og sød. Og et sted i mig er der stadig håb. Et meget lille et. Men det er der. Jeg håber nok for hurtigt på de forkerte ting, det skal jeg vænne mig af med.
Han gør mig stadig glad. Selv når vi snakker om madpakker, gør han mig glad. Det gør mig glad at tænke på i fredags og den følelse jeg fik når jeg kiggede på ham og han smilte tilbage med sit forsigtige smil. Når jeg tænker tilbage på at han tog min hånd og holdte den fast og ikke ville give slip. Det gør mig glad.
Men det gør mig ked af det, at jeg må indse at det ikke er sådan han har det. Nok ikke, når han aflyser. Det gør mig ked af det, at jeg troede på det. At det ikke bliver. For kan stadig se i fredags for mig. Og det er det jeg hænger fast i, det skal jeg ikke.

Men samtidig gav det mig noget. Viste mig at det er muligt for mig at finde en anden. En at være glad for. Nu mangler jeg bare at finde en der også er glad for mig. Han er der nok et sted. Skal bare finde ham. Og det gør jeg.

Men det kan være ligemeget. Så nu hygger jeg mig med min søster i aften i stedet, og tager ud og spiser med Lo. imorgen. Uden at spekulere på hverken ham eller at jeg har 19 siders opgave uden at have skrevet en vurdering, afslutning eller abstract. Jeg ved ikke hvordan jeg skal gøre det. Men gider ikke mere idag, skal også snart igang med maden.
Dårlig dag. Øv mand!!
---

Glædelig 14. december..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så kan det også bare være ligeme er publiceret 14/12-2007 17:41 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.