Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
14 dage siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Ja. Jeg skal så lære at læse alt. Også den lille folder der kun indeholder alle de ting, (jeg troede) jeg allerede har læst på nettet...
Havde ikke lige opdaget at jeg selv skulle opkræve børnebidraget fra Daniel. Troede faktisk at jeg fik pengene fra kommunen og de så opkrævede fra Daniel. Den ordning har alle de fraskilte jeg har talt med det om - og den ordning skal jeg også have! Jeg ved hvor dårlig en betaler Daniel er, har ikke glemt hvordan det var at finde regninger med rykkere og rykkeres rykkere, og trusler om inkasso, på alt mellem 200 og 20000 kr. Som jeg sjovt nok intet anede om, fordi Daniel ikke ville 'bekymre mig med det'!!! For helvede da, mon ikke det er mere bekymrende for mig, at finde de der opkrævninger i store rodebunker af hans papirer, og vide at han gør sit bedste for at glemme alt om det. Og jeg der ikke købte NOGET! til mig selv i al den tid vi boede sammen, og Daniel, der både købte ny computer og fjernsyn, foruden de par cd'er og dvd'er han kom hjem med et par gange om ugen, uanset hvad jeg sagde. Og så undrede han sig i øvrigt over at jeg ikke blev himmelhenrykt når han en sjælden gang også havde købt en cd med til mig. ARGH!! Det kommer lige altsammen tilbage til mig.
Skal tage det op med ham i eftermiddag (altså ikke alt det gamle, bare det med en betalingsordning). Vi var til morgenmad sammen i Lucas klasse imorges, hvor jeg lige nævnte det, sammen med en lille gul seddel med oplysning om kontonummer og det beløb han skulle sætte ind. Han sagde ikke noget til det, men nærmest kiggede den anden vej. Frygter lidt der bliver et problem når han kommer efter børnene i eftermiddag - men så er det sgu hans eget problem, og så ringer jeg til kommunen på mandag, og beder dem om at hjælpe med den anden fantastiske ordning. (Det ville jo også hjælpe ham, hvis han vitterligt ikke har pengene - så kan han lave sin egen ordning med dem.)

Helene er syg i dag, det er derfor jeg er hjemme. Hun var pjevset allerede i går aftes, og da hun vågnede imorges kunne hun ikke trække vejret gennem næsen og endte i voldsomt hosteri, hver gang hun prøvede. Men til morgenmad ville hun, så vi tog afsted, og kørte hjem igen da det var slut. Og henter Lucas lige om lidt.

I eftermiddag skal jeg til julebagning hjemme hos Julie, og imorgen holder jeg søster hygge med mine to dejlige søstre. Og søndag kommer børnene hjem igen, og vi skal med morfar til juletræsfest på hans arbejde. Endnu en fyldt weekend... Men sådan er julen, og jeg vælger jo selv hvad jeg siger ja til... Og glæder mig til det hele, selvom det betyder endnu en weekend uden de store hvilepauser...

God weekend!

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget opkræver og sygdom og julehygge er publiceret 14/12-2007 12:39 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.