Efterlyses: Velfungerende hjerneceller ..UPS!

At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
11 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
12 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Kære Dagbog.

I dag overlader jeg med det samme ordet til min søn Jesper. Han syntes vores lille samtale skulle nedfældes sort på hvidt. Selv kunne jeg ikke, for når jeg ikke forstod samtalen, kunne jeg heller ikke genfortælle den, men stor morskab havde vi. Så meget så tårerne til sidst trillede. I starten opgav han egentligt at forklare mig sagens rette sammenhæng, for han mente ganske enkelt ikke, at min hjerne fungerede som den burde :-)

Men ... overlader til Jesper at fortælle og forklare: :-)

Da vi sad og spiste aftensmad, kom min mor og jeg ind omkring emnet internethastigheder. Straks begyndte hun og fortælle om en hun kendte som havde en forbindelse på, hør nu godt efter ... 30Gb forbindelse. Hun var så stensikker i sin sag, at hun kontaktede personen, som havde sin server stående det her sted, og lige meget hvad det var jeg sagde, så blev hun ved med at sige, at det firma havde en 30GIGABYTE internet forbindelse.

Hun kunne åbenbart ikke rigtig se, at en harddisc ikke kan skrive i den hastighed. Vi kender jo selv det med, at man lige skal rykke lidt rundt på sine filer, og ventetiden er ret stor når man kopiere bare 50 Mb.

I følge min mor, så skulle det kunne lade sig gøre at downloade 30gb, hvilket sådan cirka svarer til det samme som hendes egen harddisc, på bare et sekund. Dette er umuligt sagde jeg igen, og prøver på at komme med alle mulige eksempler på at det ikke kunne lade sig gøre. Det vil foreksempel kun tage, det er ikke helt præcist, 0,00017 sekund at downloade en 5 minutters mp3-fil. Hvorfor overhovedet købe orginal cd'en, når man både kunne downloade, og brænde cd'en, hurtigere end det ville tage at gå i byen og købe den.

Man ville være i stand til at downloade 19285,71 vcd'er (film på cd), og en film regnede jeg her som to almindelige cd'er, på den samme tid, som det ville tage min mor at finde ud af, hvilken film hun skulle finde på at leje i Blockbuster. Dertil kommer der jo så den tid det ville tage at komme frem og tilbage.

Hun behøver heller ikke at tager harddiscen med sig, hvis hun skulle ud og rejse. Der er nemlig hurtigere at downloade hele discen, end at skrue den ene skrue løs, der holder discen fast indeni.

Efter at vi havde diskuteret denne form for hastighed i 15 mintutters tid, fik vi endelig at vide, hvilken hastighed firmaet egentlig havde. De har en 4Mbit hastig hed. (0.5 mb/sekund). Ups mor :) Hun havde kun sagt noget der er 60.000 gange højere.

Det kunne da sådan set også have været meget fedt med sådan en linje... kunne det ikke?? Men er man så ikke nød til at sløjfe harddiscen, og købe sig en ramblok på mindst 2592000gb... Det er jo hvad man kan hente på en enkelt dag...

Men igen.. ER der overhovedet noget og downloade filerne for... Det er jo ikke nødvendigt at gemme, så snart man skal bruge noget.. så tager det jo ikke engang et sekund at downloade det. Man ville jo være i stand til at hente 30000 mp3 filer, imens man hørte den første fil.

Skrevet af en søn, der ser sin på sin mor, på en helt ny måde.

NB... Denne fil burde kun tage dig 0,0000000065 sekund at hente denne fil.. 1 sekund / 30000mb / (1024kb / filens 2kb)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Efterlyses: Velfungerende hjerneceller ..UPS! er publiceret 31/05-2001 20:36 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.