Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Kom hjem fra det nye arbejde, væmmelig sent i går aftes. Omkring midnat - var småsur, hader når jeg er dårlig til noget - og jeg har pt et lille problem med at nå det hele indenfor tidsrammen.. Der ser så nemt ud når de andre gør det? Tror heldigvis bare det er et spørgsmål om rutine.. Det skal nok komme.. Ikke så meget bekymring på den konto..

Kom hjem i min lejlighed, som jeg vidste ville døren være åben - soldaten lå udstrakt og sov.. Vækkede ham - gik lidt frem og tilbage i et forsøg på at falde ned - og kravlede ned til hans lækre uniform-varme.. Silhuetten mod det lyse sengetøj, fik ham til at se helt spøgelses-agtig ud, selvom han var i mørkt tøj.. Puttede mig ind til ham, og blev hevet det sidste stykke.. Mums..

Lå og snusede lidt, før jeg faldt i søvn.. Jeg er vild med hans duft.. Elsker når mand og duft passer perfekt sammen.. Han vækkede mig klokken halv tre, stille og roligt.. Op skulle vi jo, så han kunne komme afsted.. Sko på, ud af døren - op og sætte ham af - selvfølgelig lige foran alle de andre forsamlede.. Lettere pinligt, ved ikke hvor jeg skal gøre af mig selv når han gør det.. Han ville have haft mig med i byen, den dag hvor jeg valgte at tage til Odense.. Nitte - men sådan kan det gå.. Gad vist, hvem af de soldaterkammerater vi skulle have været i byen med.. Er jeg bare en "hende der" eller bliver jeg omtalt ved navn?

Han hoppede ud - det gjorde jeg også, så ingen grund til at stå og blomstre blandt soldaterkammeraterne, så satte mig ind i bilens førerside.. Han kom om til mig - hilste pænt af, og fik et farvelkys.. Ønskede selvfølgelig god tur - og fik endnu et.. Drejede nøglen i tændingen, og kørte hjem.. Til en dyne der duftede af ham.. Hans lugt sidder stadig i min t-shirt.. Mmm..

Tilbage har jeg desuden hans nøgler. Et helt bundt. Komplet med husnøgler, bilnøgler til to biler, hvoraf den ene er parkeret udenfor mit vindue.

Han lavede lidt gas med ridser og buler - det er jeg ikke ret god til at se det sjove i - så fik fortalt ham, at hvis ikke han havde tiltro til at jeg nok skulle passe på hans bil - ville jeg hellere være fri for at låne det.. Han mente nu nok jeg kunne futte rundt i den lille mazda.. Når jeg kunne køre militær-skodvogn, kunne jeg med garanti også passe på hans lille vogn..

Det er en anelse luksusagtigt.. Næsten for godt til at være sandt? Somebody hit me!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et bundt nøgler... er publiceret 14/04-2008 14:08 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.