Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
4 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
8 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
6 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
4 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
10 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
9 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
15 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
4 år siden
Kærligheden som udstråler
Ansu Orheim ...
1 år, 4 måneder siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
8 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
8 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
10 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
4 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
6 år siden
Har tænkt lidt over min første erotiske novelle her til formiddag (se forrige dagbogsafsnit evt.) ...

Er meget spændt på, hvordan den bliver modtaget. Og det bliver bestemt heller ikke sidste gang, jeg skriver en erotisk novelle. Det var sjovt. Og så var den en god skriveøvelse oven i - en øvelse som kun tog mig omkring 3 timer, hvilket jo er ret så god tid for en novelle på adskillige sider :)

Men har siden gået og tænkt lidt over, hvor mange der lægger vægt på en egentlig historie som baggrund for den erotiske novelle. Er det hovedsageligt kvinder, der har brug for historien?

Og hvor mange skriver en sådan tekst med udgangspunkt i det modsatte køn? I min tekst "Regnfuld fredag", valgte jeg at se det hele gennem mandens øjne.

Foretrækker de fleste at se det gennem øjnene på sit eget køn?

Tja, selvfølgelig kan jeg som kvinde ikke 100% vide, hvordan det føles for en mand at have sex. Men man taler vel med sin samlever, hører ting og kan selv ud fra egne følelser drage konklusioner.

Lysten og trangen er vel den samme i os alle. Eller er den?

Tiden har bevist, at kvinder har andre behov, når det gælder sex og før/efter sex. (vi taler selvfølgelig generelt her - undtagelser må naturligvis eksistere).

Mænd har en større tendens til at mætte lysten på basis af en enkelt nat. Ifølge de kloge styres mandens lyst hovedsageligt af det, de kan se.

Kvinder skulle derimod lægge mere vægt på en blanding af sanserne - det at blive forført udgør halvdelen af akten. Og af samme grund skulle det jo så også være kvinder, der lægger mest vægt på, at der er en historie bag det erotiske. At der er et før og et efter ...

Ud fra mine egne behov, kan jeg sige at det angivne omkring kvinder passer meget godt på mig. Jeg har et behov for et før og efter, uanset om vi taler om virkeligheden, film eller tekst. Jeg har behov for, at der er en mening bag akten.

Meningen kan naturligvis godt simpelthen være gensidig lyst til hinanden. Vi behøver ikke gå helt derud, hvor taler om prinsen, der befrier prinsessen fra det høje tårn. Men en eller anden mening skal være til stede.

Så må spørgsmålet være til jer mænd: Har I brug for et før/efter, eller er selve akten (eller tanken om akten) nok til at stille jeres lyst?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget sex og mænd/kvinder er publiceret 27/04-2008 15:19 af Luise A. Eriksen (Lullu84).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.