julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Kære Dagbog.

Føler mig varm, jeg ER varm----- Det er godt, at jeg kan tåle varmen idag, jeg er afslappet og taget vist tingene en af gangen... eller det prøver jeg på! Jeg har heldigvis en dag mere at pakke i til vores Københavnertur. Jeg glæder mig!

I dette øjeblik, hvad oplever jeg så?

OG jeg kan mærke at mit engagement i mit liv ganske stille siver ud af mig NU.
Jeg opdager, at jeg ikke føler glæde ved det, jeg gør.... og dog! Jeg skulle jo svare på, hvordan jeg har det lige NU ikke hvordan jeg havde det for lidt siden :o) Thja, og lige NU har jeg det ok!
Jeg oplever, at jeg liver op, NU hvor jeg giver mig selv lov til at meddele mig til verden om, hvad der foregår indeni mig, jeg oplever, at jeg tager mig selv alvorligt, når jeg giver mig lov til det. JAJAJA+AJAJAJ (Et hjemmelavet ord, igen blandt symbtomerne på skizotyp sindslidelse. Er det godt eller skidt, at jeg har læst så meget om det nu???

I dette øjeblik, kan jeg så omfatte det at jeg ser symptomer overalt med medfølelse?

Jeg syns bare, jeg kan sige til mig selv, at jeg syns, at jeg er ok som jeg er og at det er ok, at der er nogen i samfundet, der af grunde, jeg ikke kan gennemskue har bestemt, at mennesker, skal beskrives og sættes på formel(diagnoser). Det er sikkert godt for noget. Jeg kan da se, at bare jeg giver behandlerne lov til at sætte mig på formel, så kan jeg få den hjælp, jeg har brug for.
Jeg er ikke længere bange for, at blive stemplet, for hvad kommer det i grunden mig ved, hvad andre vælger at synes om mig??? Om, hvad jeg gør og kan og ikke gør nok af og gør for meget af .... he he, jeg er da blevet LIGEGLAD.... = LIGE så GLAD om jeg ved hvad andre tænker og ved om mig eller ikke tænker og ved om mig.
Det er dejligt, at jeg har fået det sådan og det sker da også meget ofte, at jeg "falder i" og bekymrer mig igen og må huske mig selv på det unødvendige i at beskæftige mig med, hvad andre tænker og ved om mig.
Jeg ved, at hvis "de" tænker noget ophidset om mig, JA, så er det tydeligvis fordi de bruger mig som spejl for deres egne uerkendte og ubearbejdede skyggesider!

OG jeg er faktisk stolt over, at kunne bruges til det. AT de ting, jeg måske gør og siger er så meget anderledes og modige, at jeg "stikker i øjnene" og derved røre ved andres ubrugte sider.
Så, jeg tror, at når jeg fx synger i Brugsen eller danser lidt henad fortorvet med mine børn, så stikker jeg en "skyggekniv" ind i siden på dem, der reagerer kraftigst.
(Se, igen symptomer! Jeg opfører mig exentrisk og jeg laver nye ord!!!) HURRRRRA for det! Jeg ergosmiler blidt i jordbærmundvigene og trækker månelykkeligt streger helt ad hulen til!!!!) HEHEHEHEHEHEHE behandlere KOMAN og giv mig noget at være lykkelig for...

JEG ER LYKKELIG FOR AT JEG ER DEN JEG ER!!!!!JEG ELSKER MIG SELV! (råbt ud over vidderne på Råbjerg Mile i 2002 og måske en gang gennem Københavns gader! heheh)

Tak for mig

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Månelykkelig er publiceret 03/07-2008 17:14 af Rhana Thimsen (Rhana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.