Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Det her det bliver virkelig for en kort bemærkning...
Har slet ikke tid til at skrive om mit liv og færden herinde for tiden, men må lige dele min glæde over at have genfundet lysten til at skrive på en gaaammmmel sag, der ellers har ligget og hvilet siden den tid hvor jeg gik på barsel med Helene.
Jeg har hele tiden vidst, at jeg ville skrive videre, men har haft svært ved at finde tiden, og havde aldrig fået lavet mig et klart overblik over hvad der egentlig lå til baggrund for de ting mine 'stakkels' hovedpersoner skulle kastes ud i...
I sommerferien tog jeg mig tid til at skrive lidt videre hist og her, og nåede også et stykke, men nu er 'baggrundspuslespillet' endelig ved at falde på plads for mig, og det kribler og krabler i fingrene på mig :D :D :D
Ja jeg har hele tiden vidst, at jeg VILLE skrive videre, for jeg havde forelsket mig fuldstændig i mine hovedpersoner, og glædede mig til selv at finde ud af, hvad de ville blive til, og glædede mig til at skrive de brudstykker af højdepunkter af den overordnede plan jeg havde nogenlunde klart.
Men jeg var slet ikke så overbevist om, at jeg KUNNE skrive videre uden at slå det hele i hjel. Kunne finde tiden til at gøre det ordentligt, og overhovedet danne mig et overblik.
(Lidt ligesom det billede jeg stadig er ved at tegne til min mor, af Lucas og Helene... Jeg kan godt lide det, jeg har fået lavet, og er bange for at ødelægge resten hvis jeg tegner videre.... Men det skal nok blive færdigt...)
Tiden er det stadig ikke overvældende med, men et overblik er ved at danne sig.
Jeg har været sløj og hjemme fra arbejde igår og i dag. Og på en eller anden måde kom det bare flyvende til mig... Jeg har jo slet ikke tid til at gå på arbejde. Hvor er den million, jeg skulle skrabe frem på mit skrabelod.....?
Når jeg finder den, vil jeg degradere mig selv til tilkaldevikar, og give mig selv et år til at bevise for mig selv, at det er DET her jeg vil...

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skrive, skrive :) er publiceret 16/09-2008 12:45 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.