15 år siden

Du tror kærlighed er noget, der gør o

Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
29 dage siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
savføre
Peter
10 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Sagde han. Blev ved med at spørge ind til hvorfor, jeg ikke bare kunne lade definitionen på os ligge og så ellers bare nyde at se hinanden.

Han er så afsindig cool. Av, hvor er det svært det her. Han er så.....behagelig. Gør alting nemt. Selv at slå op. 'Jeg er heller ikke smaskforelsket i dig, men jeg ville gerne give det mere tid. Jeg synes du er sød, sjov at være sammen med og lækker oven i hatten. Ingen grund til panik over at det ikke har nået de stormfulde højder. - Jeg ville hellere fortsætte og så ricikere at det gjorde ondt senere'. Sagde han... og han sagde, at han gerne ville ringe, drikke øl, gå i biffen og måske hygge-knalde, hvis vi kunne holde til det, for han var slet ikke der, hvor tingene gjorde rigtigt ondt endnu.

Det er skægt... men det er jeg. Jeg sidder sgu og smågræder. Jeg tror jeg er så bange for at miste, at jeg sørger for, at det sker hele tiden. Jeg bliver restløs som min søster. Bekræftelsessøgende som min søster. En der ikke kan falde til ro, som min søster.... Det er et mønster. At trykke på on-off knappen for at se lidt fyrværkeri.

Nej! Nu må jeg altså holde op med den selvbebrejdelse. Det er godt at jeg fik det sagt. Godt at vi har været sammen, og måske også godt, at det ikke er 100% lukket. Men jeg har i hvert fald sagt ret tydeligt, hvordan jeg har det. At jeg ikke vil vokse ind i noget, jeg ikke tror er fyldestgørende for mig allerede på nuværende tidspunkt. At jeg ikke kan bære at miste igen.

'Jeg bliver ked af det, når vi har lagt på, men ved at jeg kommer til at tænke, at så er du sgu også selv ude om det! Du undervurderer mig'.... Det er muligt, men jeg har i nat lovet mig selv at huske på, at jeg ikke har mod eller lyst til at finde ud af, hvad jeg går glip af.

Det er for hyggeligt og trygt, som at være kæreste med sin bror (hvis man havde sådan en) Måske fortryder jeg.... eller som homoveninden sagde i en hel anden sammenhæng; Selvfølgelig fortryder du Misse, ellers ville det slet ikke være dig'.

Måske har fyr ret, måske tror jeg at kærlighed skal være noget, der gør ondt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Du tror kærlighed er noget, der gør o er publiceret 16/09-2008 18:52 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.