SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
22 dage siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
1 dag, 18 timer siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Vi er lige kommet hjem efter en dejlig weekend i kbh besøgte Karens børn derovre ååå så de der børnebørn de er jo fantastiske.

Sidste uge forsøgte jeg hvis at gabe over for meget følte ihvert fald jeg var ved at blive rykket over, ved godt at nogle af opgaverne kunne jeg vælge at springe over. jeg behøves jo ikke være talende bindeled til håndværkere der laver kloak ved eks + mine børns hjem, måske er det noget af det svære det med at tage beslutninger på hendes økonomi..

Nå men imorgen tidlig skal jeg se på sagen og se om jeg kan finde et firma der kan putte rør igennem de gamle kloakrør og evt sætte en ny brøn mm.

Min mors bil har jo været på værksted efter i lav fart at være svinget ind i et træ. Bilen er ikke kommet tilbage, den skal så laves for 10.000 kr.
Min mors forsikring skal jeg have lavet om, da den er totalt umulig hvis hun anmelder skaden i nuværende forsikring koster det 8000 kr inden næste januar og ca 20.000 i merpræmie frem til 2015.

Ja selv hvis hun taber en dør på en parkeringsplads og ikke kan blive enige med om aftale ansvars erstatning ja så hænger hun på merudgift på 20.000.

Jeg har haft min datter med til sjælland hun besøgte en fodboldven hun flere gange havde mødt til Vildbjerg fodboldcup ååå jaaa de havde hvis en god weekend, jeg synes jo hvis det er lidt svært at sætte min datter af i en indkørsel hos en ven hun ikke har set i 1 1/2 år mennnn det var hvis gået godt mellem dem;-)

Da vi så for få timer siden kom hjem fra alle de der børn på sjælland kan jeg se jeg står med en ny opgave da oliefyret ikke kører normalt fyrer vi jo med træ, men når vi er bortrejst må oliefyret gerne holde huset 18 19 grader og ikke de 11 grader vi kom hjem til ååå et dødt oliefyr jeg ikke kan få startet. men må jo se om jeg kan få en til at lave det inden næste weekend hjemmefra.

Nikolajs pc skulle gerne komme hjem fra rep i ugen,
Siden købet i september kun at være brugbar i ca 1 1/2 md. håber den kører supert SNART.

Ellers var det ugen med syg kæreste, lægehjælp til Nikolaj sikkert halsbetændelse, ååå undersøgelse af min mors skulder på sygehus. sååå føler lidt jeg har lagt vandret hele ugen...

Heldigvis står nu en ny uge for døren og hvis jeg er heldig fyldes den af 1000 nye gøremål....

LIVET SKAL JO BRUGES

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Livet skal jo bruges;-) er publiceret 01/02-2009 21:58 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.