Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
12 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Åååh no, but ” Oops!... I did it again “.

Utrolig hvordan en titel kan ramme en i mellemgulvet, så man mister luften et øjeblik.. Havde i forbindelse med at min fars hurtige indlæggelse skrevet på Facebook ” Skal til Odense i dag. Farmand skal have fjernet 6 cm stor kræft knude ”. Men ak. Min kære svigermor som befinder sig i England, troede at farmand var min mand. Hun ringede med bævende stemme og anklagende spurte ” hvorfor vi ikke havde fortalt hende at hendes søn var syg ”. Ups ups ups. Jeg forklarede hende hvem farmand var og undskyldte mange gange: Ja fortsatte hun, min mand var ved at finde ud af hvordan jeg hurtigst kan komme til Danmark. Ja svigermor. Jeg undskyldte endnu engang og gjorde hende opmærksom på, at hun altid vil være velkommen. Kan godt sidde og grine lidt af det, men samtidig også have dårlig samvittighed over at hun havde misforstået det.

De ringede fra Odense overmiddag og fortalte, at operation var gået planmessing. og at han var på opvågningen. Vidste ikke at de ville ringe, så det var et positiv opkald i mere end en forstand.

I den tid som jeg har været væk herfra, har jeg ansat ud over min mand, endnu en bodyguard. Uha det er rart at være chef. He he.. Nej jeg har ansat en ung mand på 49 år til at køre hverdagene. Claus min mand køre så fra onsdag til søndag om natten, hvilket giver mig slinger vagterne. Dvs. at jeg har 2 aften/nat, samt 2 dagvagter om ugen. Det har irriteret mig grænseløst at bilen har holdt stille i mine sygdomsperioder. Samtidig med at jeg også skal prøve ( øver mig stadig ) at passe på mig selv. De 6 dage gange 10-12 timer om ugen, er ” åbenbart ” fortid !

Skal snart ud af døren. Den mindste kommer hjem fra efterskole.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Me Britney Spears er publiceret 17/03-2009 18:31 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.