15 år siden

Antal solstråler og humørindex kongruente

Skagen
Peter
10 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 4 dage siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Sådan er det bare. Det er som om alting begynder igen. Jeg kan ånde, se ende på tingene, begynde at glæde mig til alt muligt, selv ting på jobbet, og ogås nyde de små ting. Jeg er afsindigt glad for solen.

Har ligget og slikket sol i assistenskirkegården, som er min nye baghave. Pludselig havde en stor gruppe folk samlet sig i en lysning i nærheen af mig, og begyndte at synge sange som 'All I am is love' - 'Let the earth tuch the sky' - 'Life is wonderful' og en del andre pudsige sange. De mere og mere eksalterede... jubeltosser :) En mand gjaldede ud over hele kirkegården og ca. 20 andre (en del kvinder) sad omkring ham og bakkede ham op med yndige korstemmer. De var alle tændt af en eller anden unavngiven, men åbenbart hårdt brændende spirit, og jeg lå og rullede i græsset af latter over dem. Kun lidt ked af, at jeg ikke kunne grine med nogen. Jesus, hvor var det morsomt - so to speak.

Håber ikke jeg fornærmer nogen.

Nå, men ja, jeg er glad.

Igår var til en rigtig dejlig koncert, og bagefter tog jeg ud til en ven og hans kæreste på fontainen. Hyggeligt. En anelse akavet, fordi jeg troede de var flere, og fordi jeg har været sammen med vennen et par gange for ... tja godt et år siden. Men han er sgu så sød og rar, og sørgede for at det blev hyggeligt og sjovt for os alle tre, og hans nye kæreste er fantastisk (og var grundigt beruset i øvrigt). Vi dansede og hun sang en sang for os i baren. Gav den hele armen og lignede en spansk gitana mens hun gjorde det. Jeg var meget imponeret... og faktisk ret fascineret af hende. Hun er ikke som andre.... meget udansk og alligevel nordisk valkyrie-agtig. Ikke lige en man lægger ned i arm ;)

Og i eftermiddag har jeg været sammen med en flok af min søsters gamle studiekammerater, to tyske og en spansk pige, hvoraf to af dem har boet i min lejlighed. Meget søde og imponerende piger. Og så rart at se dem.

Og min søster. Fuck, hvor er jeg dog bare glad for hende. Virkelig. Jeg er så glad for at vi ser hinanden selv om jeg er flyttet. Frygtede faktisk, at vi ikke ville komme til det, fordi vi altid var sammen på sådan en tilfældig måde før da vi boede så tæt. Men vi får lavet aftaler. Ringer sammen og ... ja, jeg er bare rigtigt glad for hende. Hun får sikkert job i udlandet om lidt igen. Det ville ligne hende. Den tid den sorg.

Ville bare skrive at jeg er glad... og om lidt kommer fyr, som altid får skrevet til mig på en måde, hvor jeg ikke kan stå for ham.

I dag hed det:
'Skal vi dele sol sex og is idag?' - formuleringer betyder noget. Sådan er det bare. Manden er spidsfindig i sine formuleringer og jeg falder for det hver gang. Jeg har mærkelig dårlig samvittighed, fordi jeg føler det er leg, og han siger at han er en voksen mand, der vælger sine handlinger selv. Vi er ikke kærester, har ikke lovet hinanden noget, og han kan flyve og jeg kan falde eller omvendt. Sådan er det, og man skal ikke tænke for meget over det. Bare være glad, hvis det gør en glad. Og lige nu gør det det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Antal solstråler og humørindex kongruente er publiceret 04/04-2009 20:10 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.