14 år siden

Alt det man burde lave

Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 21 dage siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Mandag er bare den dag, som er sværest at glæde sig til,selvom skoledagen først begynder kl 9.35, er fagene ikke lige så interessante (især ikke når man ikke har åbnet en bog hele weekenden)
Latin, historie, græsk og matematik er bare ikke lige det man gider i dag heller blive liggende under den varme dyne. Hvorfor blæser det også udenfor?
I græsk gjorde jeg mig så lille så muligt og gemte mig bag en andens hår, smurte læbepromade på hvert andet sekund for at ligne en, der var optaget af noget anden, da han valgte den sidste til at oversætte havde jeg mest lyst til at udbryde i sejrsskrig for ikke at skulle lave noget.
Endelig blev klokken 15.05 mine arme kunne næsten heller ikke holde mit hovede oprejst mere, potensregning er bare ikke lige det sjoveste her i verden og overhovedet ikke når Salling holder gulduge med massere tilbud. Efter at have cyklet 7,5 km var jeg endelig hjemme helt rød i hovedet og sved på panden åbner jeg døren ind til mit kollegieværelse, tøjbunker, papire og brugte glas står overalt mens små støvfnug ligger langs gulvet. Jeg satte mig for at begynde at rydde op, endnu en ting, som kunne tilføjes til motionsprojektet i idræt, så aktiv jeg er (:
Tænder computeren, facebook skal tjekkes og se om andre har et mere interessant liv end mig idag, har stort set alle.
Nu sidder jeg så her og stirrer ind i skærmen og tænker på den græskaflevering som venter på skrivebordet, men nej ikke endnu. Først skal kontoen li tjekkes, bare for sjov og som et chok står der sølle 71,24 kroner på kontoen, så bliver der nok ikke li en shoppingtur i Salling i morgen, men heldigvis kommer den første SU på onsdag.
Derudover er jeg igang med min daglige klient i rådgivning om kærlighed og alt den slags, når jeg ikke selv har en kæreste, kan man jo altid hjælpe de fortvivlede drenge i råd om ens veninder .. burde snart tage penge for det..
Nu står den på madlavning lige om lidt, satans gave til menneskeheden, hvorfor kan der ikke bare stå mad klar til en når man kommer ud i køkkenet. Men tror det bliver kylling, ris og beauvais sauce, man kan jo ikke få for meget sovs :D

Men hvorfor skal det også altid være så svært at komme i gang med afleveringer, der er bare så mange andre ting der er meget sjovere end at skrive om sokrates ... hmm

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Alt det man burde lave er publiceret 28/09-2009 18:42 af Isabel Mosgaard.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.