Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 19 dage siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Så sidder man her igen, for at undgå virkeligheden udenfor, hvor alting suser af sted i et alt for hurtigt tempo. Hvad sker der for der var strømsvigt i går morges? Det kalder jeg big-time paranoia! Man vågner og tænder fjernsynet som det første, falder dernæst i søvn og da man vågner igen er der bare ALT for stille. Intet virker så kan jeg gå der og tænke og tælle bladene på træet udenfor. Ingen strøm på computeren, intet fjernsyn, intet fladjern, kun sin mobil, som man straks bruger til at informere hele verden om at man ikke har noget strøm, det er jo verdens undergang!

Halstørklæde, brugte lommetørklæder, hjemmestrikkede sokker/sko, dyne, abrikos sodavand og matematik aflevering. Bedste kombination når man skal lave aflevering, mens man sidder foroverbøjet og prøver at skrive matematik afleveringen ned, fyldes ens hoved med snot og nys efter nys spolerer koncentrationen. Har pakket mig ind, som et barn, der skal på ekskursion med børnehaven, varmt tøj og mormors varme sokker, mangler bare flyverdragten, nogen der har en jeg kan låne? Så fik jeg da os lige brugt mormors strømper for første gang siden jeg fik dem. Læger og videnskabsmænd skulle siges at være så kloge, men hvorfor har de så ikke fundet et middel mod forkølelse, eller har man bare valgt at jeg ikke måtte blive kureret for denne lidelse? Det er nemlig det, man kan ikke bruge naturvidenskab til noget som helst logisk, forkølelse, burde sq da være som første ting man ville udvikle, men næ nej vi kigger på små partikler og kloner et får, hvad skal jeg med et får når jeg er forkølet!
Så er humanroere meget bedre, de har været så geniale at skabe underholdning til mig, som woman blade og bøger (hader bøger for resten bøger, jeg ikke selv har valgt at læse).
Hvad sker der egentlig for at lærere har en evne til at vælge de mest dødsyge bøger, "opmåling af verdenen" handler om Gauss og Humboldt der forsker, død sygt og så skriver nogen "ville ønske den var længere og var ved at dø af grin" så spørger jeg mig selv over hvad dog? Man kommer ned på sådan et kedeligt plan at det bliver sjovt at der lige pludselig står en aben foran en mand.

Men i morgen er der weekend og jeg skal til frisør. Generelt har piger et eller andet med at skulle gå i noget bestemt tøj og farve deres hår igen og igen. Min stedfar har den målsætning, at han bare tager det der ligger forrest i skabet, men hvorfor? Det skal jo ligesom være flot eller man har da noget man går mere i end andet. Men nu skal mit hår altså være lysere, hader mellemfasen mellem blond og mørkt, mit hår ligner, at nogen har smurt leverpostej i mit hår, mens en anden har puttet lidt smør hist og her.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Selvmelidenhed er publiceret 01/10-2009 18:44 af Isabel Mosgaard.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.