14 år siden

Hårfarvning og AT-synopsis

Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 18 dage siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Så er det blevet torsdag, dette betyder at der kun er en dag til aflevering af synopsis, en dag til frihed og ferie. Jeg sidder halvsovende og kigger ind i den alt for lyse computerskærm, mens jeg hører "Yiruma - River flows in you". I aften er det teori for anden gang, jeg var li ude og afprøve koblingspunktet i går og kører i indkørselen (2 meter) frem og tilbage. Hvis min far ikke havde hevet håndbremsen var bilen endt i husmuren, hovsa!
Men siden jeg har fået farvet mit hår har jeg ikke kun tænkt på, at det skulle være lysere. Jeg er ikke afhængig af rygning, alkohol eller drenge, men af hårfarvning! Men i går skulle jeg så have farvet hår, har farvet hår så mange gange, at det gør jeg per automatik, men denne gang skulle jeg måske have læst brugsanvisningen. Jeg blander væskerne og får farven i mit hår, det svier helt vildt i forhold til hvad det plejer, men jeg bider smerte i mig. Da jeg skal vaske farven ud og putte balsammen i, ser jeg at balsammen er flydende og har en ekstrem stærk lugt, der får mine øjne til at løbe. Men tager lidt og putter i håret, min hovedbund brænder, kraftigt skyller jeg håret, hvorefter jeg læser på flasken, farvegele. I stedet for farven havde jeg indsmurt mit hår i glanskur/balsam, som var beregnet til 6 ugers brug. Men nu har jeg bare ekstremt glasfuldt hår eller ikke, men skal farves i morgen!

En anden ting jeg har fundet ud af er, at jeg ikke skal være så nysgerrig. Jeg er hjemme ved en veninde, da jeg sidder ved hendes skrivebord og kigger på billeder, så ser jeg en pakke fra apoteket, og tror det er p-piller og vil undersøge pakken, som et dyr der lige har fået øje på et stykke nyt legetøj. Jeg vender pakken og ser med store fede bogstaver, at der står,, svamp ......, jeg smider den nærmest fra mig og bliver flov over min mangel på selvbeherskelse i forhold til andres privat liv, men hvorfor lå den også lige på bordet, som en fristelse for mit øje.

Gruppearbejde? Jeg lader mig tit påvirke af andre, idet jeg ikke er så højtidelig hvad angår formuleringer. Det skal hermed ikke forstå sådan, at jeg ikke siger min mening, men jeg kommenterer ikke hele tiden og skal diskutere hvert eneste ord, for at finde den perfekte formulering. Det gør det heller ikke lettere at det er AT, Bertel Haarders gave til gymnasieeleverne. Kunne han så i det mindste ikke lære at formulere kravene ordentligt, så man ikke bliver mødt af 700 holdninger og måder at gøre tingene korrekt og forkert på. Men det er da typisk, man finder på alle mulige skøre påfund, når bare man ikke selv skal deltage.
Men senest i morgen kl. 3 har jeg ferie og skal tilbringe den første weekend i København til barnedåb. Elsker min stedfars bror for hans åbenhed og venlighed. Man kommer for første gang over i deres hus, og møder en attitude af overlegenhed. Så står man mit i stuen i det ny renoverede hus, ingen rundvisning, ingen snak, intet! Så kommer et par ”rige” venner på besøg, broren og kones øjne lyser og glædeligt viser de huset frem. Mens vi står som den sære familie fra Jylland over i hjørnet af stuen. Men nu får vi se hvordan denne weekend bliver!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hårfarvning og AT-synopsis er publiceret 08/10-2009 17:07 af Isabel Mosgaard.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.