14 år siden

helsedag og småkager

Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
9 dage siden
Sulten?
Kellany Bram...
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Søndag er ensbetydende med at weekenden er over. Hvad har jeg fået lavet? min hjerne er bare et stort tomrum, må betyde at jeg ikke rigtig har lavet noget, eller at jeg bare har verdens dårligste hukommelse. Ej jeg var ved frisøren fredag, et skridt tættere på at blive blond, så har jeg ligesom også en undskyldning for at være naturlig dum og komme med de underligste kommentarer. Isabel citat: veninde har lige været ude og løbe i 12 minutter, er helt rød i hovedet og forpustet, så spørger jeg helt oprigtigt, var det hårdt! Hvad tror du selv Isabel, hun står der og knap nok kan få vejret og efterspørger en cigaret for at kurere forpustelsen.

Så tog jeg hjem til mor, vi beslutter os så for at se filmen "P.S. i love you", jeg ender efter 20 minutter at ligge sovende i fosterstilling opad min mors ben, savnede sq nok at være et foster igen, bare sove i min mors mave. Lørdagsaktiviteten, ja hvad kan jeg sige jeg fik set et par film eller 4, så fik jeg li trænet øjenmusklerne. Men kom hjem til mig selv her kl. 1 og så var det bare i gang med græsk aflevering og wow blev færdig kl. 17.10, den skulle også kun afleveres klokken 6. God tid, så siger vi da li: "Isabel, klap dig selv på skulderen"

Er jeg den eneste der har et problem med badevægte? Jeg har simpelthen løst problemet ved ikke at have en, men bare ikke så fedt når man kommer hjem til nogen med en badevægt, så bliver nysgerrigheden for stor og man stiller sig derop, husker at suge maven ind, hvorefter man skuffet kigger ned på tallene, hvorefter man ville ønske man ikke havde stillet sig derop. Men fik den strålende ide li at holde helse time. Så sidder man her med ansigtsmaske i hele hovedet, øjenbrynsfarvning, lægger neglelak ... så sund man er mangler bare nogle agurkeskiver på øjnene og et womanblad i den ene hånd, jeg vælger så at bruge min hånd på at sætte hånd ned i en pakke med småkager, det slår sq enhver artikel om sko og nye trends. Men småkager er vel egentlig også helse, de udfylder rynkerne!

18 år, så er man vel egentlig voksen, ved ikke om det er en kronisk fejl i min hjerne eller om man bare har skrevet den forkerte dato på min dåbsattest. Nu sidder jeg her og hører disney sange "I Just Can't Wait to Be King - The Lion King" mens jeg tænker på hvordan jeg kan genskabe julen som den var dengang man var ti år gammel, og julen bare var så hyggelig, men bliver skuffet hver gang, det er bare ikke ligeså sjovt mere.

Forresten med brobygning og boligmangel, har fundet et sted, beklager ved godt der er mange der har skrevet og spurgt om jeg ville sove ved dem (nå ja lige med nul) Men nu skal jeg altså bo ved min veninde og hendes kæreste. det skal nok blive interessant, håber væggene er lydtætte! Men så tager jeg bare li på telttur inde i hans stue, med sovepose og det hele.

Men nu vil jeg ud og lave mad, som altid. og i dag skal jeg faktisk have kød, månedens event, ej jeg er bare ikke så kød afhængig, går for at være gangens vegetar, selvom det er jeg absolut ikke..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget helsedag og småkager er publiceret 04/10-2009 18:59 af Isabel Mosgaard.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.