Barsel, barsel, BARSEL!!

Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Et digt
Peter Munk (...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 2 måneder siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Qi Gong og afskyelige Anu...
Ansu Orheim ...
1 måned, 3 dage siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
6 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
10 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
6 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
10 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er jeg sådan én, der er på barsel!!!
Det er da for vildt :D

Havde egentlig fri kl 12, men blev lige til halv 2, for jeg havde jo kage med til folket, og synes da lige jeg ville være med i pausen.
(Kunne jo da ikke gå glip af noget af den kage ;) )

Og nu....
Nu sidder jeg herhjemme... Føler bare at det ligesom er en almindelig weekend jeg har taget hul på (bortset fra at jeg føler mig lidt mere opfyldt af kage end jeg plejer at være).
Lucas og Helene har hver en veninde med hjem (det er sjovt som Lucas bare fortrækker piger frem for drenge), så de sidder oppe på hver deres værelse og leger. (Lucas med veninde leger med eye-toy, så det bumper godt deroppefra).

Det er den mærkeligste følelse jeg nogensinde har haft når jeg er gået på barsel. (Af alle de mange to gange). Med Lucas gik jeg jo bare i gymnasiet og boede hjemme, og at gå fra var bare en stor lettelse, for jeg hadede bare min klasse, og havde et selvværd på -32617836283. Og det var lige op til juleferien jeg gik fra, og det føltes meget naturligt og ingen vemodighed i det.
Med Helene.... Efter to år i en fantastisk gymnasieklasse, hvade jeg haft et halvt år på lærerseminariet (eller vist egentlig reelt kun et par måneder, havde vist en del fravær - det var ikke lige mig og da jeg så pludselig begyndte på morgenkvalme var der ikke længere nogen grund til at drive mig op af sengen). Og endelig 4 måneder i fritidsklubben... Jeg havde ikke rigtigt knyttet mig til noget og synes bare det var dejligt at få barsel....

Det synes jeg også det er nu. Det er en fantastisk følelse at se frem til måned på måned herhjemme... Men det er også mærkeligt at skulle væk fra ens kolleger gennem 3 år. Og mærkeligt at tænke på at jeg skal tilbage igen... Og at en anden skal gå i min stilling i mellemtiden... og alt det jeg selv har været med til at sætte på årsplanen jeg ikke længere har indflydelse på, og ....
Tænker lidt på hvor meget udskiftning der mon når at blive i mellemtiden.... Det er lidt hårdt for tiden, og folk er ved at være trætte af det.... De skal bare være der når jeg kommer tilbage!!!!
Men jeg har BARSEL!!!!
:D

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Barsel, barsel, BARSEL!! er publiceret 02/10-2009 14:44 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.