Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Men sådan skulle det ikke være i dag Havde store planer, og ikke mindst energi til det i dag . Min fares “ to do list “ er efterhånden vokset, eller rettere – det han selv kan deltage i. Han mener at skal have nye glas i hans briller, men ak – der skal bestilles tid. Kunne ikke få en før i morgen, så øv - jeg havde ellers varskoet centeret om at det blev i dag. Ud over brillerne, så har han også nogle regninger der skal betales, plus lidt forskelligt der skal købes. Tror at han vil have godt af, at komme ud og se verden igen. Godt nok fra en kørestol, så kræfterne rækker, men det er bedre end slet ikke. Heldigvis har vi Danmarks længste sammenhængende gågade, og kan klare det hele derfra.

Vi har haft håndværker fra morgenstunden i dag. I vores ellers så fine køkken, gabte samlingen af to bordplader. Der har været en diskussion imellem håndværker og leveringsfirmaet, om hvem der skal betale. Har ikke fundet ud af det, men det er ej heller vores problem. Den er skiftet og så må de rode med resten.

Er gået i gang med at gøre ” den kommende ” mindstes værelse ren. Det bliver ikke før efter vores kobberbryllup, at han får lov til at bolde sig dernede. Vi skal bruge gulvpladen til evt. overnattende gæster, så han må vente. Har hentet det sidste af den æltes habengut ned fra loftet. Mener at når de hver især får deres eget, så skal vi ikke fungere som opmarkering mere. Glæder mig mest af alt til, at Michelle for hendes eget. Det har været hårdt at have hende boende, og det vil give mig ro i sjælden at have hende ude af døren. Så er jeg kun mor !

Tænker nogen gange på – hvad ” folk ” tænker om mig. At jeg skriver så åben og ligefrem. Jeg vender tit vrangen ud, og skriver hvad jeg har på hjertet, og ikke mindst, hvad der gør ondt. Tror at det er uvisheden af, ikke at mærke den nære reaktion - der få mig til det. Jeg vil ikke gøre nogen ondt, men snarere, gøre det mere overskuelig for mig selv. Læser nogle gange hvad jeg har skrevet, og tænker ” nåå ja el. hold da op for en dag” . Både positiv og negativ.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lige i hopla er publiceret 08/12-2009 17:04 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.