21 år siden

Foråret lurer derude

Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Foråret lurer derude nu... i radioen siger de, at det bliver flot vejr i dag med masser af sol, og hvor er det dog dejligt. I går var også en dejlig dag, der indbød til at være udendørs lidt...

Jeg er spændt på hvad der kommer op ad jorden i min lille have. Jeg kan se vintergækker og erantis, det er jo da en start, men jeg ønsker mig bestemt også alle mulige andre af forårets og sommerens blomster. Lad os nu se - hvis de ikke kommer af sig selv, må jeg jo bare igang md planteskovlen.

Jeg har det godt i mit lille hus, ja jeg er vist ved at vænne mig til at være der nu. Det føles rigtig godt at bo der, jeg har det fint med at komme hjem efter arbejdsdagen, og jeg nyder at nusse rundt i huset.

Men TID - det er godt nok ikke det, jeg har mest af, så det går langsomt med at få alting i orden. I aftes blev jeg færdig med at sy køkkengardiner, langt om længe - og stuegardinerne er jeg i gang med, men mangler en hel del endnu. Pyt, det varer også lidt endnu inden Peter får mine gardinstænger sat op for mig, så det kommer nok til at passe sammen i sidste ende...))
Mine hverdage flyver afsted synes jeg. Jeg står op kl. 5, tager på arbejde, kommer hjem igen kl. 15, har et par klienter hver dag og er som regel først færdig med dem omkring kl. 21, og så kan det nogen gange knibe lidt med kræfterne til at sy, male eller andet praktisk arbejde, men tiden kommer, så stille og roligt bliver alt nok som det skal være.
Weekenderne tilbringer Peter og jeg for det meste sammen, indtil videre har vi været mest hos mig, men nu varer det jo ikke længe, før han selv får hus, og så vil vi sikkert også tilbringe masser af tid der. I den kommende weekend tager jeg op til ham, og bl.a. skal vi på Helsemesse i Ålborg og til fødselsdag hos hans nevø, så det bliver en weekend med fart på, men det er jo bare dejligt. Selv om jeg har det fint, men travlt, i hverdagene, glæder jeg mig konstant til vi igen kan være sammen i weekenden - det er ligesom belønningen oven på arbejdsdagene..!

Næste projekt i huset er vist min forgang - når Lene's værelse altså er blevet helt færdigt - min fordør er nærmest helt rådden, så jeg har bestilt en ny hos Peters lillebror, der er tømrer. Jeg vil gerne ha' min forgang pæn, da det jo er der, jeg tager imod mine klienter, og gerne vil ha' at de får det første gode indtryk af både mig og mit hus.

Langt om længe har jeg forøvrigt også fået netforbindelse nu - det tog over en måned at få alt til at falde på plads med TDC, men nu virker det..! Det væltede ned med mails, da jeg fik Vildrosens mailbox åbnet - godt nok mange reklamemails, men bestemt også en masse dejlige breve fra alle mulige venner og bekendte. Stille og roligt arbejder jeg mig igennem stakken og får svaret alle, men jeg må stadig be' om lidt tålmodighed hos dem, der sidder og venter på mig.....

Jeg vil igang med dagen her - være færdig med arbejdet og så bare ud at nyde solen og foråret så meget som muligt.

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Foråret lurer derude er publiceret 13/03-2003 08:11 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.