12 år siden

Meldt ankomst

Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
7 måneder, 26 dage siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
4 år siden
No name girl
6 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
7 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
5 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
1 år, 1 måned siden
En dagdog?
Kellany Bram...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
4 år siden
Generation Identitær
Ansu Orheim ...
4 måneder, 8 dage siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
5 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
3 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
5 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
6 år siden
Svigermor har meldt sin ankomst på lørdag, og er dermed den første gæst .Svigerfar kommer ikke med ! Han har fået problemer med det ene ben, plus hans i forvejen skrænterne helbred ? Lægen mener at, det en forstukket muskel, men jeg kan ikke lade være med at være bekymret. Han er jo ikke helt ung mere ? Glæder mig i øvrigt til festen, og håber at den bliver fyldestgørende ?

Var særdeles aktiv i kælderen i går og fik gjort køkkenet rent ! Næste etape er det store værelse, som jeg elles havde regnet med, at den mindste var flyttet ned på ? Meen når man ikke kan holde sit nuværende værelse rimeligt, så kan vi slet ikke forvente at, han kan holde et som er dobbelt så stort ? Han har det ikke nemt den unge mand, men det bestemmer han jo selv ?
Nu mangler jeg ” bare ” resten, men det gør man jo altid ? Har generelt smidt meget ” uden for døren ” på det sidste ! Indkørelsen ligner en halv genbrugsplads, uden for myldretid ? Så hvis der er nogen som mangler noget, så er jeg muligvis leveringsdygtig ? Har aftalt med gemalen, at det er væk før festen ? Havde i øvrigt syv punkter på min ” too doo list ” i min kalender i går, og nåede dem alle ! Tror at jeg bliver glad for den og slipper derved, for alle de gule sedler - rundt omkring på mit bord !

Har siden jeg var ” sippet ” ved tilbagekøreselen af André - været angst ? Jeg ved ikke hvor det kommer fra eller af ! ? Måske af spænding til festen - måske af angst for hvordan det skal gå - jeg ved det ikke ? Hvis det ikke bliver bedre de næste dage, så ringer jeg til ” min ” sygeplejerske, og får en snak ! Måske er hun - eller har den gyldne ledetråd ?

Claus er nede og hente de to ” små ” ? Den mellemste har været på arbejde, og den mindste har ” lallet den af ” med sin computer ! Tror at det er et bevist valg – når han tager med derned ? * Smiler *

Vil i gang med at koge æg ? Den står på rugbrød til aften ! Det er svært at beregne hvornår de er hjemme igen, og at koge æg er - indenfor mit køkkenkendskab ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Meldt ankomst er publiceret 05/01-2010 18:06 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.