Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hej dagbog, igår aftes var der en der bankede på døren fordi han ville låne noget mel..ikke at man som sådan kan låne mel, hvis man bruger det..men anyway, jeg har ikke mel.

Jeg drømte i nat..og jeg husker det tydeligt..Jeg skulle ind i et tempel sammen med 2 andre..en kvinde og en mand..Alle havde vi egenskaber..jeg var en alt ødelæggende kraft, og monstre dræbte jeg til frokost. Jeg var uovervindelig i denne uhyggelige drøm, kvinden var meget atletisk og manden var tyv. Klassisk rollespils opbygning af en drøm..Jeg husker hvordan vi kom til en lille enklave af mennesker, og jeg beordrede en 3 punkts formation, med mig som kiggede bagud. Vi endte da også med at skyde de folk, da nogle kom for tæt på os..i vores tur igennem stedet. det var drømmen..

Her i morges sad jeg så og legende med en af mine bløde kugler, og pludselig sprang den, jeg fik dens væske ud over det hele, på bukserne og min fladskærm..Jeg skyndte mig at få det hele vasket af mig..da det vist er noget giftig stads..blød plastik er vist for det meste pvc..og hvad med væsken så..tja, forsigtighed er altid godt.

inden 12 var jeg inde på guild hjemmesiden, og så at et gammelt medlem af en anden guild som jeg har været i, søgte ind hos denne guild jeg er i nu..jeg har ham på vennelisten..så skrev da lige noget positivt ved hans ansøgelse.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget siden sidst er publiceret 05/02-2010 14:58 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.