Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
10 dage siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Argh, jeg er syg igen. Det er kun 2 uger siden jeg lå i sengen sidst. Jeg havde feber, talte i vildelse, og kunne ikke gøre andet end at sove, hverken spise eller drikke. Det er heldigvis ikke så slemt denne gang, jeg har bare været meget slap hele dagen.

I formiddags var jeg ved lægen for at få fjernet stæng. Min kontaktpædagog var med dernede, hvilket var godt for jeg havde nær ikke overlevet gåturen frem og tilbage. Jeg slingrede og kunne ikke se bilerne når vi skulle over vejen. Nede i lægens venteværelse lå jeg bare hen over et bord med lukkede øjne og ønskede at rummet ville holde op med at snurre rundt.

Jeg skulle have besøg af en tømrer, men vi aftalte, at jeg gik direkte hjem i seng og så ville min kontaktperson lukke ham ind (en af fordelene ved at bo et sted som her). Jeg vågnede halvt da de gik ind, det var egentlig hyggeligt at ligge og lytte til deres stemmer, lidt ligesom da jeg var lille og bo hjemme hos mine forældre igen. Faldt med det samme i søvn igen da de gik.

Havde min lillesøster på besøg i går. Det var rigtig hyggeligt, det er så sjældent at vi er alene sammen. Vi var i Randers Regnskov. Først var jeg ikke så hooked på idéen, for det er vildt dyrt og jeg plejer altid at blive dårlig derinde. Det var første gang jeg var derinde udenfor højsæsonen så der var ikke så mange mennesker. Det betød at jeg ikke blev dårlig, så for første gang nåede jeg også at se de to små kupler.

Jeg har meldt mig til et fitness-center. Jeg fandt et lille lidt skummelt sted der hverken tilbyder yoga eller wellness, jeg har endnu ikke set en anden kvinde dernede, 90 % af fyrene er mere end dobbelt så brede over skuldrende som mig, men det er billigt og jeg føler mig underligt tryg derinde. Nogle spørger hvordan jeg tør træne sådan et sted, men jeg er ret fladbarmet, så fyrene har mere travlt med at se på deres egne muskler end på mig, og hvis de gør virker mine arrede arme måske lidt afskrækkende på dem, men vigtigst af alt, så får jeg ikke mindreværdskomplekser af at træne i mit billige og ret kiksede træningssæt.

Ind til nu har min lejlighed mest af alt lignet et forvokset kollegieværelse, altså ikke et sted hvor man rigtigt kunne føle sig hjemme, men nu er jeg gået helt i selvsving med indretningen. Jeg vil for første gang i mit liv forsøge mig med dekoupage på mit ultra billige IKEA spisebord. Jeg har købt mig en chaiselong i grønt velour og over den er jeg ved et lave et billede der får folk til at rulle med øjnene. Jeg har meget billigt købt et stort grimt billede af en bøgeskov, og på det er jeg nu i gang med at male en cartoony brølende kronhjort og noget andet fnidderstads. Ja, jeg ved godt at jeg er skør, men selvom det er grimt gør det mig i godt humør, og det trænger jeg til.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Babbling er publiceret 11/02-2010 16:15 af Linda Larsen (Lindala).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.