Pandekager og kartoffelsalat

7
Halina Abram...
6 år siden
GNA
HamDenKorte
17 dage siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
3 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
2 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
og hvad er glæden egentli...
Rayana Khamz...
9 måneder, 11 dage siden
jeg er verden og verden e...
Ansu Orheim ...
1 år, 9 måneder siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
9 år siden
28 Dage senere, med Sandr...
Ansu Orheim ...
10 måneder, 23 dage siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Positivitet?
Luna Mø
6 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
8 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
10 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
8 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
10 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Kartoffelsalat til 10-12 mand.. Pandekager og orangesirup til samme flok..

Jeg har åbnet munden og tilbudt min hjælp for sidste gang..

Bussen kører klokken kvart i seks i morgen tidlig, og jeg er bare langt fra færdig.. Tosset, TOSSET!!!

Er frustreret over den ene opgave, mens den anden er så godt som færdig, jeg har bare tilbage at læse korrektur på den, hvilket jeg har tænkt mig at nå i morgen, forhåbentlig mens jeg er på arbejde.

GC skal holde afskedfest; dertil kartoffelsalaten og pandekagerne.. Han har lovet at vi får rygende travlt i morgen.. Er spændt på hvad det betyder - og undrer mig et sted over at han ikke har tilkaldt mere hjælp, hvis det bliver så vanvittigt som han siger..

Nus er ude med bedstevennen.. Har hørt sporadisk fra ham, men det gør mig egentlig ikke noget.. Roen fra snakken og samværet i går ligger stadig i maven og skumler rundt.. Det er rart.. Ingen uro..

Han har meldt ud, at jeg godt må spørge ham lidt mere til råds inden jeg gør ting.. Eksempelvis har jeg foreslået at GC kan komme her lørdag, hvis der ses fodbold - jeg regner det ikke for noget som helst - jeg har et fjernsyn; det har han ikke.. Nus var lidt betænksom; om ikke det var at involvere mig en tand for personligt?

Min Bedste Ven har inviteret mig i biffen og se Armadillo.. Skrev det til Nus, og bad om hans mening.. Den kom lidt vagt og jeg har stadig ikke luret præcis hvad han synes - bortset fra at jeg godt kan regne det ud pga. hans territoriale væsen..

Med latter i stemmen fortalte han om hans egen tur ud med sin bedste ven her til aften.. Den middelaldrende mand som stadig tror han er en tyr på tyve.. Suk! Bedstevennen skulle efter al sandsynlighed at dømme ud og kigge efter trunter.. Jeg stoler på Nus; jeg ved godt at han ikke kunne finde på at hoppe med i kanen, men stadig.. Synes hele missionen er temmelig lusket; uanset at de så spiser og hygger resten af tiden.. Skal jeg være helt ærlig ville jeg have det bedre med at han var taget ud med en veninde i stedet for.. Så det har jeg fortalt ham.. Han kan godt forstå det.. Jeg håber at åbenheden medfører mindre afgrænsning og mistænksomhed i forhold til Bedste Ven.

GUD hvor er en dobbeltportion pandekager i grunden mange pandekager, når der kun kan være én pande på komfuret fordi komfuret i fælleskøkkenet ganske enkelt er for klamt til at jeg har lyst til at anvende det.. Og jeg vil her lige indskyde, at jeg havde køkkentjans i går morges.. Ulækkert!!!

Har lige satte vækkeuret til ti i fem.. Lusker rundt og pakker tasken..
Er spændt på i morgen.. Jeg har for første gang morgenrutinen, alene.. To timer lang.. Gad vide om han skal i bad eller ikke.. Have absolutely NO idea.. Lige nu er jeg GLAD for at den er skrevet ned og for at jeg har en chance for at forberede mig til imorgen ved at læse den igennem en million gange på vej til Hornbæk i toget..

Jeg kunne hyggesnakke længe; og jeg har lyst, men min samvittighed byder mig at afslutte pandekagebagningen hurtigst muligt og så ellers forsøge at få mest mulig søvn inden telefonen bipper i morgen tidlig..

Take care out there..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pandekager og kartoffelsalat er publiceret 08/06-2010 22:32 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.