Pandekager og kartoffelsalat

Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Kartoffelsalat til 10-12 mand.. Pandekager og orangesirup til samme flok..

Jeg har åbnet munden og tilbudt min hjælp for sidste gang..

Bussen kører klokken kvart i seks i morgen tidlig, og jeg er bare langt fra færdig.. Tosset, TOSSET!!!

Er frustreret over den ene opgave, mens den anden er så godt som færdig, jeg har bare tilbage at læse korrektur på den, hvilket jeg har tænkt mig at nå i morgen, forhåbentlig mens jeg er på arbejde.

GC skal holde afskedfest; dertil kartoffelsalaten og pandekagerne.. Han har lovet at vi får rygende travlt i morgen.. Er spændt på hvad det betyder - og undrer mig et sted over at han ikke har tilkaldt mere hjælp, hvis det bliver så vanvittigt som han siger..

Nus er ude med bedstevennen.. Har hørt sporadisk fra ham, men det gør mig egentlig ikke noget.. Roen fra snakken og samværet i går ligger stadig i maven og skumler rundt.. Det er rart.. Ingen uro..

Han har meldt ud, at jeg godt må spørge ham lidt mere til råds inden jeg gør ting.. Eksempelvis har jeg foreslået at GC kan komme her lørdag, hvis der ses fodbold - jeg regner det ikke for noget som helst - jeg har et fjernsyn; det har han ikke.. Nus var lidt betænksom; om ikke det var at involvere mig en tand for personligt?

Min Bedste Ven har inviteret mig i biffen og se Armadillo.. Skrev det til Nus, og bad om hans mening.. Den kom lidt vagt og jeg har stadig ikke luret præcis hvad han synes - bortset fra at jeg godt kan regne det ud pga. hans territoriale væsen..

Med latter i stemmen fortalte han om hans egen tur ud med sin bedste ven her til aften.. Den middelaldrende mand som stadig tror han er en tyr på tyve.. Suk! Bedstevennen skulle efter al sandsynlighed at dømme ud og kigge efter trunter.. Jeg stoler på Nus; jeg ved godt at han ikke kunne finde på at hoppe med i kanen, men stadig.. Synes hele missionen er temmelig lusket; uanset at de så spiser og hygger resten af tiden.. Skal jeg være helt ærlig ville jeg have det bedre med at han var taget ud med en veninde i stedet for.. Så det har jeg fortalt ham.. Han kan godt forstå det.. Jeg håber at åbenheden medfører mindre afgrænsning og mistænksomhed i forhold til Bedste Ven.

GUD hvor er en dobbeltportion pandekager i grunden mange pandekager, når der kun kan være én pande på komfuret fordi komfuret i fælleskøkkenet ganske enkelt er for klamt til at jeg har lyst til at anvende det.. Og jeg vil her lige indskyde, at jeg havde køkkentjans i går morges.. Ulækkert!!!

Har lige satte vækkeuret til ti i fem.. Lusker rundt og pakker tasken..
Er spændt på i morgen.. Jeg har for første gang morgenrutinen, alene.. To timer lang.. Gad vide om han skal i bad eller ikke.. Have absolutely NO idea.. Lige nu er jeg GLAD for at den er skrevet ned og for at jeg har en chance for at forberede mig til imorgen ved at læse den igennem en million gange på vej til Hornbæk i toget..

Jeg kunne hyggesnakke længe; og jeg har lyst, men min samvittighed byder mig at afslutte pandekagebagningen hurtigst muligt og så ellers forsøge at få mest mulig søvn inden telefonen bipper i morgen tidlig..

Take care out there..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pandekager og kartoffelsalat er publiceret 08/06-2010 22:32 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.