dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Far i Himlen
Rebecca Rahb...
1 måned, 7 dage siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
5 måneder siden
Træt i dag
David Hansen...
5 måneder, 17 dage siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
savføre
Peter
11 år siden
Hey dagbog, lad mig starte fra begyndelsen...selv om den ikke er så komisk..så skal det nok blive det...Jeg drømte igen inat, at min familie var død..tilbage vendene drømme, der har afsæt i noget dårligt der er sket for min far lige for nyelig. Hver dag dør min sjæl lidt af mine dårlige drømme...de dræber min glæde..og har altid gjort det..lige fra jge var barn..der var de dårlige drømme bare noget andet.

Anyway, - Min mor gjorde mig opmærksom på, at det snart var min fars fødeslsdag..det plejer ellers ikke at være nødvendig for mig..fødselsdage i familien husker jeg...men iår..jeg ved det ikke..flyder dagene sammen..og jeg føler mig som en halv død..nå.. det sjove..min mor sagde, at jeg jo kunne købe en deo til 20 kr til ham..hun siger altid sådan noget billigt..fordi jeg jo ikke har tjent nogen penge i flere år nu..men hun burde vide..at det kunne jeg ikke finde på at købe..det er A for billigt..og jeg ville føle mig ussel...så hvad gjorde jeg så...Jo, jeg vidste jo hvad den deo hed, hun ville have mig til at købe til ham..."BRUT" og hvis man ellers lever i en skæv verden som mig ( ikke at jeg tager stoffer eller noget) så køber man den..går hjem og finder sin sorte sprittus frem...det står jo på en sort baggrund...Brut...hvad kan det blive til, hvis man nu erstatter B'et med et P? og liiiiiiiiige redigere lidt på selve sprey flasken...aaaaaaah..så står der "PRUT" når jeg så blandt andet giver ham den..kan jeg samtidig sige..hvad giver man til en mand der stinker af gammel hudtelt...osv...(med et glimt i øjet) Man giver ham da en deo..så han kan komme til at lugte af Prut! - ( jeg kan gå og fundere og de bedste ord at sige til ham, til den 7.ene) så har jeg også købt ham en musik cd..noget musik der vist lige er ham..

men tilbage til deo'en...så selv om jeg ikke er vild med at give deo'er til gave...så er det ok, når man med små midler kan ændre på det..og lægge en historie ved det..ligesom nogle englændere vist også tror på, at man kan købe "sluts" øl her i danmark.....jeg tog et billede af en "slots" øl...og redigerede O'en på den sorte baggrund om til et U..hvilket man ikke rigtig kan se, at jeg har gjort på det billede...

Jeg kunne selvfølgelig også sige, at nu havde jeg fundet og købt den deo han plejdede at bruge..."prut"...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gaver fra en Jester er publiceret 05/08-2010 14:18 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.