14 år siden

Bulup bulup kreativitet hvor du henne?

Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
12 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Ny Picanto
Peter
11 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
9 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
10 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Det er lang tiden siden jeg har været herinde både i forhold til nye tekster og dagbogsskriverier. Studenterhuen har siddet velplaceret på hovedet og sommerferien er snart ovre - jeg er imidlertid flyttet til Italien og skal være her i et år.
Frustration? Menneskene, der før var en inspirationskilde, er nu uforståelige skikkelser, som passerer forbi.
Jeg er en observatør, men når man ikke forstår dem man observerer, er det et svært job.
Kreativiteten synes langt væk, glemte jeg den i Danmark, lufthavnen eller i mine inderste tanker? Jeg venter, men ventetiden synes lang, når man har tiden til at fylde det blanke papir med velformulerende ord, men det er endnu blot et papir blandt mange andre.
Inspiration er en underlig størrelse. Den kommer når man mindst venter den - på toilettet, i supermarkedet eller i drømmene. Men i de stille stunder, hvor man sidder med computeren foran sig eller kuglepennen i hånden - er tomrummet større end verdenen selv. Levebrød? at være forfatter må være en svær ting, idet man skal fremkalde tankerne og kreativiteten frem ud af den blå luft.
- Bulup Bulup kreativitet hvor du henne? Bulup bulup jeg er lige her.. men hvor er her? Jeg forstår pludselig hvad det vil sige at være fremmede, ikke en del af en kultur, jeg er hende den blonde pige, som smiler - mens læberne fylder tilværelsen med ord - intet forstår jeg. Jeg er som en blind, der beskuer en mimers show. Min kreativitet svarer pt ikke, den er optaget og personen i den anden ende nægter at lægge på!
Giv plads til os andre, jeg savner at skrive og føle forbindelsen mellem personerne på papiret og mine tanker. Men alting vender tilbage, som de mange trends der har været igennem tidens løb - man skal bare være tålmodig, for en dag, hvor man kigger i de gamle gemmer, finder man dét, som man før ledte efter - kreativiteten.
Jeg lever i Venedigs skygge, med hundredvis af mennesker, med historier og situationer. Jeg bor hos en familie med så mange karaktertræk, som brænder for at blive skrevet ned, men før hånden kommer i gang kalder virkeligheden og alle ideerne forsvinder langsomt ind i underbevidstheden, som drømmen fra dagen før.

Inspiration efterlyses!
Når det italiensk sprog flyder ud over mine læber, kommer den igen.. og mærke suset fra historier, der venter i mørket kun på dig, mens de stille hvisker: bulup bulup jeg er lige her.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bulup bulup kreativitet hvor du henne? er publiceret 05/08-2010 17:39 af Isabel Mosgaard.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.