13 år siden

MØØØG DAG!

Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 4 dage siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
min ben gør ondt, jeg er så træt har lyst til at sove men kan ikke.... er det normalt... F''*** det idag har været et af de dage hvor jeg bare burde være hjemme og ligge i min seng hele dagen, men sådan gik min dag ikke til neeej.. DESVÆRRE!!!

I skole var vores projektuge så småt ved at slutte og mit humøøør var i topform indtil vores lærerinde som er ung og ligner en spidsmus ødelagde det hele. Hver gang jeg spurgte om hjælp til noget, så rystede hun på hovedet og sagde... Faktisk gentog hun det mange gange " Nej desværre jeg kan ikke hjælpe dig" hvilken lærer siger det huh?? Hun er nok den første.. Og den måde hun hele tiden var mobset på og skældte ud på folk og især mig. Jeg følte hele tiden at hun vogtede over mig som en høg. -.-
Men det værste ved det hele var der jeg mistede min cykel nøgler, nøøøj hvor jeg bare hadet mig selv lige der. Selvf ledte jeg forgæves efter den men fandt jeg den... NEJ! jeg prøvede at ringe til min far.. Han tog den ikke.,, Så min bror på 27... Han tog den heller ikke. Så min anden bror.. Men den idiots mobil var allerede optaget. Jeg prøvede at ringe til min bror alex men jeg vidste jo godt at han var sammen med kally, det er han jo altid. så der var ingen vej udenom jeg blev nød til at tage bussen hjem.......Altså jeg havde tæænkt mig at tage bussen hvis jeg bare havde husket min pung!!! Så du kan vel godt regne ud hvad der så skete, jeg blev nød til at gå hele vejen hjem.
Bare rolig det værste er ikke kommet endnu.. Der jeg nåede hjem var ingen hjemme. Jeg prøvede på at få fat i min forældre og heldigvis tog min mor sin mobil. Hun og far var åbentbart hjem hos nogen bekendte, og hun troede at jeg vil være sammen med alex hjem hos kally. MEN DET VAR JEG JO IKKE!
Jeg ventede i flere timer ( nok 30min) det følte som timer. INDTIL ALLE DYKKEDE OP! alle var i godt humør undtagen mig.. Lorte dag. Lige nu har jeg låst mig selv inde på mit værelse. Har lige haft den størreste skænderi med min bror Ethan, han er fuuucking duuum og irriterende.. Jeg har brug for noget slik (trøstespisning)

suk.....

Elina

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget MØØØG DAG! er publiceret 10/06-2011 21:48 af Flower.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.