Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Uha, hvor er jeg træt af det hele. Nej, ikke det hele, men af en´ bestemt ting, som gør mig så nedtrykt og tapper mig for den smule energi, som jeg har. Nej, det er ikke min sygdom og det har heller ikke noget med min mand at gøre - ihvertfald ikke sådan direkte. Vi kan godt snakke om det, der trykker mig og han prøver virkelig, at støtte mig og opmuntre mig, men...

Jeg har fri i dag og går herhjemme og tuller rundt. Jeg havde planlagt min dag, men lige nu har jeg svært ved at tage mig sammen til at lave noget. Det er dog nok den bedste "medicin" mod min nedtrykthed. Simpelhen at få mine tanker væk fra det, der foruroliger mig og blive optaget af noget andet. Jeg kan alligevel ikke ændre noget med mine bekymringer. Derimod kan jeg gøre noget ved sagen, så tilværelsen bliver tålelig igen. Jeg siger lige øv, øv, øv tre gange øv og så ikke et ord mere om det.

Ellers har jeg det fysisk godt og har det også godt med min parkinson. I går fik jeg en lang sludder med en ligestillet her fra Pennen. Det gav mig en masse - både ting at tænke over og en del ting faldt på plads. Jeg kan mærke, at efterhånden som jeg får noget på plads, trænger flere spørgsmål sig på. Jeg synes, at det var en god snak - måske var jeg lidt genert. Et er at sidde trygt bag skærmen og skrive en mail. Noget andet er, at tale i telefonen med en´, som jeg ikke kender - men det var en rar og behagelig stemme. Jeg har da fået lyst til at deltage aktiv i de forskellige kurser, som Parkinsonforeningen arrangerer. Jo, det er nu godt at komme i kontakt med andre mennesker med parkinson. Ligestillede, som måske forstår mig bedre omkring parkinson, end mine vante omgivelser formår.

Det var ordene for i dag. Nu må jeg igang med at lave noget. Der er nok at tage fat på. Motivationen er der - det kniber mere med lysten. Når jeg først er kommet igang, går det såmænd som en leg og når tingene er udrettet er det jo bare dejligt. Det er en belønning på min indsats - og det er jo ikke så ringe endda.
Måske lysner mit humør i løbet af dagen. Jeg har da lov at håbe.

Jeg vil ihvertfald ønske alle en god dag. Mange hilsner fra en lidt trist Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt træt af det. er publiceret 26/05-2003 09:44 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.