Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
God dag, fin dag. God stemning og produktivitet i grupperne. Halleluja!

Ingeniør-dementoren fik jeg pacificeret med noget kedeligt analysearbejde, mens de andre havde sjov med at lave film. (selv om jeg havde mest lyst til at springe ham i luften med en farveladehåndgranat). Vi havde en kort præsentationsrunde om formiddagen, hvor han brugte hans superdominerende ligusterrobot-kæreste som talerør til at give gruppen whiplash-agtig kritik på deres koncept. (Hun er i en anden gruppe og grupperne skulle feedbacke på hinandens præsentationer). Hendes kritiske kommentarer var fair game, men de var bare leveret med slet skjult aggression som vidnede om at hun egentlig var talerør for Ingeniørens pigesurhed over gruppens coup d'état. Det var næsten komisk bridezilla protects her mate.

(det var helt ærlig pretty transparent og temmelig barnligt, tsk, tsk). Duden studerer aerodynamik, men kan ikke tåle lidt modvind....nåhhhhh synd.

Hele holdet er ved at komme tættere på hinanden nu, kan man mærke. Jeg har også fået snakket rigtig godt med de andre undervisere. Jeg tror faktisk jeg får et rigtig stærkt netværk ud af det. Vi har i hvert fald udvekslet tanker og idéer til nogle projekter vi kunne teame op omkring at løse. Det er fedt, fordi vi har hver vores vinkel, metoder og kompetencer til at angribe problemstillingerne. Det kunne være et super cool output af hele forløbet at fortsætte samarbejdet og prøve det yderligere af i andre projekter. Og det var fedt at få at vide, at de andre er lige så busted når de kommer hjem hver dag som jeg. (Var lige ved at tro at jeg var blevet en veritabel wuzz)

Snakkede med farmor i telefon. Hun faldt jo af cyklen og fik ny hofte for et par uger siden. (med en brækket hofte og store smerter ventede hun først 4 timer på vagtlægen, og derefter en time på ambulancen – velkommen til udkantsdanmark siger man bare!!) Men hun er dælme en gæv dame, ikke noget piv der. Hun er allerede more or less up and running.

Hun fortalte en sjov historie om at hun havde været i Kvickly. Der var hun blevet ekspederet af én med anden etnisk herkomst end dansk - én med stærk accent.

Farmor sætter Dankortet i for at betale for varen.

Ekspedient: pubilyp?
Farmor: .......?
Ekspedient bestemt: ...pubilyp?
Farmor smilende: bibbelip?
Farmor nu usikker:.....?
Ekspedient vredt: Du ikke skal gøre grin med mig!!
Farmor flov: ah, på beløbet.
Farmor med rollator triller ud af butikken helt paf og flov, hun troede den unge mand bare ville lave lidt spass med en gammel dame, og det var hendes forsøg på venligt at spille med. Og han troede, hun havde en eller anden ondskabsfuld Pia Kjærsgaard agenda. Assumption is the mother of all fuck-ups!

Der er ikke ondt skabt i farmor, hun er en meget sød og åben person, og kunne ikke drømme om at gøre grin med nogen hun ikke kendte i forvejen. Men hun grinede nu efterfølgende ret meget af dette lille optrin og af sig selv ikke mindst.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Funny accent/accident er publiceret 18/08-2011 22:30 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.