12 år siden

Ingen fik desserten galt i halsen.

Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
poop
Regitze Møbi...
10 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
10 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
No name girl
8 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Det er altså lidt underligt når ens kammerart siden 1. klasse pludselig runder 50 år..

Jeg havde tænkt mig at ville sige et par ord mennn som festen skred frem med velspillende orkester og manglende dessert (som ikke manglede i maven) hvor jeg troede jeg skulle ind.. blev der hverken plads eller ro

Efter festen har jeg med sms kontakt hørt Bjarne sige ååå der var heldigvis ingen taler kan ikke klare dem;-) sååå måske var det derfor jeg ikke skulle tale desserten galt i halsen.

Men nu kan jeg da så skrive lidt tanker her (sikkert ikke det jeg ville have sagt)..

Men hvis jeg nu havde rejst mig ville jeg have beskrevet at Bjarne blev flyttet til Hvorup skole for at hjælpe med at slide den op i 1973 lukkede skolen og vi blev flyttet til lindholm.
Legoklodser mit første minde fra deres hjem at det bugnede med klodser.
man måtte lige suge luft ind for at have modet til at gå ind hos Bjarne og hans lillebror Morten 3 iltre skottehunde væltede gøende frem mod en husker ikke jeg nogensinde blev bidt men de virkede skræmmende når man gik ind gennem bryggerset hvor famillien helt sikkert havde hørt man var på vej.

Vi havde et fodboldgynge spil Frits-Olav Bjarne Morten og mig. hvor der på almindeligt 2 gyngestativ sad 2 og gyngede som målmænd mens skytten forsøgte scorre mål mellem stængerne så vi byttede plads. spillet gik sikkert ud på at mens man gyngede som målmand ramme bolden lige i røven for at dem ude, skulle hente den helt nede i ved branddammen.

Knallerttiden startede tidligt (12år) når man af markveje kunne køre bagom op til vennerne i hvorup åååå der var meget ræs på bakkerne vi blev jagtet gennem millitært område når nogen ikke mente vi måtte være der mennn vi overlevede uden skudsår.

Kan tydeligt huske da min første kærlighed glippede, jeg tog op til Bjarne lukkede vand ud han var så forstående og der var bare så godt at være at jeg slet ikke forstod jeg gad bruge tiden på piger, måske havde jeg forsømt vennerne så længe.

Vores ture til fest hvor vi kørte mod Jomfru ane gade på knalleterne, når så vi nåede der frem kunne vi ikke komme ind i læderjakker. så dem gemte vi i kælderskagter og bag nedløbsrør, det var så ikke altid det var nemt at finde dem igen;-) om det skyldes vores manglende evne til at huske hvor må være usagt.

Jeg var også med da Bjarne mødte hans livs kærlighed Laila det skete på John wayne hvor Lailas veninde Helle også var med.

Tjaa lige der ensom alene faldt tanken mig ind jeg måtte prøve det med piger igen.

Til sidst vil jeg fortælle om at mig og Bjarne en hverdags aften havde en voldsom oplevelse med Bacardi rom først med cola siden med tee og til sidst ren bacardi. det førte med sig at vi blev lagt i seng sammen af Bjarnes forældre og hvad jeg ikke husker fra den aften står lysende klart som en svær svær hverdag dagen efter.

det førte til jeg aldrig mere i mit liv har drukket Bacardi mennnn nu er du jo blevet voksen Bjarne sååå skaål og tillykke;-)

Tjaaa vil da sige set var helt fantastisk også at møde Bjarnes familie onkel tante bror forældre mm ååå i det hele tagen flokken af liv jeg ikke ser så tit.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen fik desserten galt i halsen. er publiceret 15/09-2011 11:16 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.