9 år siden

Sådan skal det være!

Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
6 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
7 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
9 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
9 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
6 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
7 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
7 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
7 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
3 år siden
Nyt år
Martin Micha...
2 år siden
Jeg var til min feedback-samtale i dag. Restaurantchefen havde fået feedback fra sit personale om, hvordan de syntes, at det gik med mig på prøvevagten. Der var stor ros over hele linjen, så jeg kunne godt læse mellem linjerne, at han havde det samme i tankerne som mig, at de ville have mig. Så spurgte han mig jo, om jeg ville i lære.

OMG, jeg har fået læreplads med opstart på mandag på restauranten! Det gik ikke helt op for mig, da jeg gik ud af restauranten eller sad i toget på hjem, men nu kan jeg ikke lade være med at smile. Det er ved at gå op for mig, at jeg har fået lærepladsen og ikke skal være herhjemme 24-7. Det er for vildt.

Da jeg ringede til min mor - havde lovet hende at ringe, men min kusine var den første, der fik det at vide, da jeg var sammen med hende - og fortalte det, skreg hun i telefonen. Skrig lige lidt højere, skal du ødelægge min trommehinde? Hun blev ellevild, hvor jeg tog det mere roligt. Den måde jeg fik pladsen på, var så afslappet, at jeg stadig har svært ved at opfatte det. Jeg sagde bare ja til det, og så var det det. Utroligt. Og der gik ikke langt tid, efter jeg havde opdateret min status på fjæsen, så kom den første sms fra en af mine holdkammerater med et kæmpe tillykke til mig.

Nå, vil spise aftensmad, og derefter skal jeg vaske op. De gamle kommer i morgen og tager mig med i byen for at fejre mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sådan skal det være! er publiceret 06/06-2012 19:30 af Gittepigen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.