Gamle kolleger og nye mål

Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sidder og kigger ind i en skærm.

Vi har lige været i skoven med den såkaldte superhund for at gå et blodspor, og den var piv elendig. Ingen koncentration. Den løb bare rundt og hyggede sig og tissede lidt hist og her. Linen viklede sig ind i alt muligt krat og skrammel, så det var heller ikke for godt.

Ups. Sidder og flover den lidt. Må gøre det bedre i morgen.

I morgen. Der er planer for i morgen. Store planer! Kl senest otte står jeg op og går i stalden og rider hesten for måske næst-sidste gang. Bum bum. Kl 10:30 har jeg en aftale hos lægen, og derefter går turen vestpå for at hente dele. Hjem igen, pakke pakker, afsted til Holbæk og terpe tysk med Teaks lillebror.

Hans far ringede ivrigt i dag, for hvis vi kom op skulle der jo tages kød op fra frost! Han er så hyggelig! De får ny hvalp om et par uger, han glæder sig som en lille dreng! Det er fedt at lytte til, når euforien over den lille ny er ved at kamme næsten helt over.

Teaks forældre er skilt. Mine egne holder stadig sammen. Jeg sidder og kommer til at forestille sig hvordan det må være at se sin eksmand på billeder, vel vidende (for sådan noget glemmer man ikke) at han er far til det afkom man nu har. Spekulerer i følelsen. Er der afsavn? Had? Lettelse? Lignende frustrationer? Tænkt bare en anelse videre og det kan konkluderes at svaret er ligefor. Det må ganske enkelt være forskelligt fra situation til situation. Er man så enig om et brud, som man nogengange drømmer om at kunne være? Som regel er den ene mere opsat på at komme ud af det, end den anden, er det jeg oplever.

Vi tog til Virum i formiddags og har siddet her hele dagen. Bortset fra turen i skoven. Jeg kan snart ikke mere og Teak er i fuld sving. Øjnene er klistret fast til skærmen og koncentrationen er 100%.

Jeg har fået kigget lidt rundt på facebook og faldt over en gruppe kreeret af de gamle kolleger i Værløse. Der er ingen af dem tilbage i det engang så fine arbejdsmiljø. Ingen. Fik helt lyst til at invitere hele banden ud til have-komsammen. Men kun og lyst. Der er langt derfra og til at føre den plan ud i livet. Det skræmmer mig at så mange fine kolleger har forladt branchen. At den alligevel kan blive så rådden at arbejde i på så kort tid. Tankevækkende at politik også kan sætte den slags spor. En ny lyst melder sig på banen; kære politikere, er i klar til at se hvad jeres beslutninger har betydet i praksis?

Jeg oplever at der bliver kortere og kortere imellem dem der tager erhvervet som hjemmehjælper udelukkende som et middel til økonomi. Der er bestemt ikke lige meget hjælp i alle der kalder sig hjemmehjælpere. Eller også gemmer de sig bag deres fine titler og udtaler kun den første del, og glemmer de to sidste stavelser. Hvad ligner det i grunden også at pakke noget så jordnært ind i fine titler. Men bevares, en spade og en skovl kommer også i flere forskellige udgaver og til flere forskellige anvendelser i vores moderne samfund. En spade er ikke længere bare en spade. Næh nej!

Derudover er der blevet sat et nyt mål. D. 18. juli skal jeg kunne løbe fem km på 25 minutter eller hurtigere. Selvfølgelig helst hurtigere.

Ville selvfølgelig helst være startet i dag, men sådan skulle det så ikke gå. I stedet har jeg spist pizza, drukket cola og guffet bolsher. Bvadr! Burde stå op i morgen, starte med at løbe, så ride, så læge, så køre, så tysk, så hjem og sove længe! Løbe igen onsdag, håbe på at nå det eller noget styrketræning på torsdag på arbejde - løbe igen fredag, holde pause lørdag og løbe sammen med veninde på søndag. Jeg er kommet til at love hende, at jeg kan løbe 20 minutters tid.

Kraft-edme om den ikke skal have mega gas!
Jeg håber jeg kan! Jeg har rigtig rigtig mange ting om ørene, og jeg kan mærke at det er lige ved at tage pippet fra mig igen. Hjemmeplejen har også ringet og spurgt efter vagter. Ved ikke hvad jeg skal. Skal - skal ikke? Skal helt sikkert ikke hvis Teak begynder at lave penge, og som det ser ud lige nu, kan han sprøjte webshops ud til folk. Det kunne sgu altså være nice! Vi er heldigvis rigtig gode til at tale om det, så det hjælper gevaldigt! Han er udmærket klar over at jeg synes det er ufedt, og ved godt at det kan betyde at hans biks skal lukke mod at han finder sig et 9-16 job i stedet, for at hjælpe til med at forsørge.

Jeg synes det er fedt han tager det ansvar alvorligt. Hvis ikke var han helt sikkert blevet smidt ud for længe siden, så det er lidt enten eller.

Teak kæmper løs med sin skjorteside. Jeg er godt nok meget snart meget træt. Ville gerne hjem og i seng. Ligge tæt i fem minutter og slappe af. Nyde at jeg ikke behøver ligge musestille hele natten i frygt for at hive dynen for langt over til mig eller komme til at ligge lidt for tæt.

Mmm.. Tanken om søvn og putning..

Mmm.. Drømmen om søvn..

Man kan da godt sove med hovedet i bordet ikke? Altså, diskret selvfølgelig?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gamle kolleger og nye mål er publiceret 18/06-2012 22:26 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.